Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

 Pidempään jo on ollut mielessä kokeilla tuota 1/11 ottobren Jumping-Jack kaavaa ja sehän on ihana kaava! Keltainen velouri on Metsolasta ostettu. Ajatus keltaisiin housuihin lähti tuosta tutan bodysta.

Prinsessa sai tunikan/mekon kauan marinoituneesta kankaasta. En muista mistä tilasin. Muistaakseni on Liandlon kangas. Kun tunika oli "valmis", neiti sanoi, että tasku puuttuu. Tein sitten vielä taskun pitsin kera ja kivastihan se tuohon sopii. Harmittavan vähän niitä on tullut ommeltua vaikka ei se nyt niin työläs ole. Kaava on oma sovellus. Huonosti noin kirjavasta kankaasta näkyy, mutta olkapäillä on hieman pussitusta ja hihoissa päällä rypytys.
 Prinsessa sai myös keltaisesta velourista oman mekkonsa. Kaava samasta ob:sta kun pikkuisen pöksyt. Kovasti itse oli iloinen uusista vaatteista!

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Taas on ollut blogissa hiljaiseloa... Käsitöitä on valmistunut harvakseltaan ja niistäkin osa on läänyt kuvaamatta. Muutama ompelus menee lahjaksi, niin en niitä vielä viitsi julkaista. Oon miettiny josko tämän bloggaamisen lopettaisin kokonaan. Alun perin kahden kuukauden bloggaaminen on venynyt jo melkein kolmeen vuoteen. En nyt ihan vielä kuitenkaan, ehkä sitä inspiraatiota tulee tässä kevään mittaan myös blogin kirjoittamiselle.

Tehtiin kimppatilaus kaverin kanssa  Metsolasta kun sielä oli alennettuun hintaan kankaita. Aivan ihania kankaita olikin ja niistä olisi tarkoitus kesävaatetta tehdä omille ja vähän myös lahjaksi =)

Muutama kesäompelus onkin jo valmistunut, pari t-paitaa prinssille. Tuo sininen tähtikangas näyttää valmiina vaatteena paljon paremmalta kun osasin arvata =) Kaava siihen on Ottobresta vuoden 2007 kesänumerosta. Kiva malli mun mielestä! Muut paitsi dinosauruskangas Metsolasta.

Kun äiti ompeli, teki Prinssi itselleen lentokoneen. Nappulat ja ikkunakin löytyy. Ihanaa tuo lasten mielikuvitus.
Mielikuvituksesta puheenollen meillä on junanratapalikat korissa jonka reunoissa on reiät nostamista varten. Se on kuulemma tulostin... Kun on aika kerätä rata lattialta, palikat työnnetään reiästä yksitellen ja ne "tulostuu" laatikkoon =)