Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Taas on ollut blogissa hiljaiseloa... Käsitöitä on valmistunut harvakseltaan ja niistäkin osa on läänyt kuvaamatta. Muutama ompelus menee lahjaksi, niin en niitä vielä viitsi julkaista. Oon miettiny josko tämän bloggaamisen lopettaisin kokonaan. Alun perin kahden kuukauden bloggaaminen on venynyt jo melkein kolmeen vuoteen. En nyt ihan vielä kuitenkaan, ehkä sitä inspiraatiota tulee tässä kevään mittaan myös blogin kirjoittamiselle.

Tehtiin kimppatilaus kaverin kanssa  Metsolasta kun sielä oli alennettuun hintaan kankaita. Aivan ihania kankaita olikin ja niistä olisi tarkoitus kesävaatetta tehdä omille ja vähän myös lahjaksi =)

Muutama kesäompelus onkin jo valmistunut, pari t-paitaa prinssille. Tuo sininen tähtikangas näyttää valmiina vaatteena paljon paremmalta kun osasin arvata =) Kaava siihen on Ottobresta vuoden 2007 kesänumerosta. Kiva malli mun mielestä! Muut paitsi dinosauruskangas Metsolasta.

Kun äiti ompeli, teki Prinssi itselleen lentokoneen. Nappulat ja ikkunakin löytyy. Ihanaa tuo lasten mielikuvitus.
Mielikuvituksesta puheenollen meillä on junanratapalikat korissa jonka reunoissa on reiät nostamista varten. Se on kuulemma tulostin... Kun on aika kerätä rata lattialta, palikat työnnetään reiästä yksitellen ja ne "tulostuu" laatikkoon =)

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivan värikkäitä paitoja! Tuota tähtitrikoota on meilläkin :)

H3idi kirjoitti...

Kivat paidat!

Meillä poika ilmoitti heti, että haluaa myös tähtipaidan ja pikkuveljelle dinosaurukset. Mistä olet ostanut dinosauruskankaan? Kivan pirtsakka kuosi!

Kati kirjoitti...

Kiitos kommenteista! =)
H3idi : Facebookin kangashamsteriryhmän kautta sitä ostin jo syksyllä palan. En kyllä tiedä saako sitä enää mistään... Justiin riitti etu ja takakappaleeseen, mutta hihoihin ei enää riittänyt.
Tuo tähtikangas on kyllä kivaa =)