Sivut

torstai 27. syyskuuta 2012

Eräs pieni suloinen neitokainen oli vailla hammasharjapussukkaa, sellainen siis valmistui. =) Muutama tilkku on taas vähemmän. mihinkähän niitä seuraavaksi tuhoaisi...keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Paitatrio on valmistunut =) Ensimmäinen on kyllä jonkin verran fiasko... Yritin tehdä elämäni ensimmäistä nappilistaa, mutta en ymmärrä kuinka sain sen halkion niin vinoon leikattua... Siitä tuli sitten valenappilistapaita. On tämäkin vino nähän joka suuntaan, mutta eiköhän se käytettyä tule...Toisen paidan kohdalla ajattelin antaa nappilistan olla...

 ...Halusin kuitenkin opetella jotakin uutta ja tein pienen taskun hihaan. 
Kaava OB 1/12 Bottoned up ilman sitä nappilistaa.

Sitten uusi yritys nappilistan kanssa ja nyt jo sujui paremmin! =)
Kaava sama kun edellisessä. Kyllä meidän prinssi oli iloinen paidasta kun oli dinosauruksia!

perjantai 7. syyskuuta 2012

Tilkkuja on tuhottu ja muutama ompelus on taas valmistunut =)
Siskon Cane Corso "Hanni" sai kuolaliinan. Viikonloppuna olin siskon kanssa koirakisoissa ja sielä tämä idea syntyi, kun Hanni oli naama kuolassa ja kehään olisi pitänyt mennä =)


Prinssi sai pipon ja huivin. Kivasti sopii syyshaalarin kanssa kun haalarissa on vihreä yläosa =) Pipon vuori ja huivin tausta on yksiväristä turkoosia trikoota.


Sovituskuva vielä hiekkalaatikolla leikkiessä.


Toinen pipo ilman vuoria ja parit tumput. =)
Onneksi olen niin nuuka, että en ole malttanut heittää yhtään pientäkään palaa tuota ihanaa sieni ja siili joustofroteeta pois. Nyt viimeisetkin palaset löysi paikkansa.

tiistai 4. syyskuuta 2012

Nyt taitaa olla ommeltuna hyvin viimeisimpiä paloja tuota ihanaa leijonatrikoota =) Meidän juniori sai syksyksi trikoopipon. Alunperin tein siitä vähän liian matalan ja tunnetusti  korvat täytyy olla peitossa, niin ompelin siihen vielä korvaläpät. Tumput samaa sarjaa niin kyllä kelpaa ulkoilla! Tumpuissa on trikoota myös vuori. Niitä oli kyllä niin hauska tehdä, että voisi tehdä lisää =)


Tämä kuosi on kyllä niin veikeä kun leijonat on takana toisin päin =)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Meidän pikkuherra sai lohikäärmepöksyt =)
Harmi ettei ollut limenvihreää resoria...
Kaava OB Little Houses 1/2012
Kangas Fb kangashamstereista

Eilen tehtiin pitkä metsälenkki ja lapset teki oikein hienon löydön!
Kotiin tuomisina oli lampaankäävän ja suppilovahverojen lisäksi mustatorvisieniä! Kyllä noista jo vähän keittoa saa tehtyä! =)