Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pikakäsityönä tein uudet suojukset Prinssin kuulokkeisiin, koska vanhoista joku pieni poika oli nyppinyt paloja. Nyt on suojusten tuhoaminen hankalampaa. Idean sain täältä, Lankana Drops Baby Merino.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kastejuhlaa vietettiin viikonloppuna. Nyt pojalla on nimi vaikka Prinssi oli sitä mieltä että pappi antoi väärän nimen... =) Juhlia varten pikaompeluksena tein itselleni mekon.


Kankaan alkuperää en muista, on niin kauan kaapissa marinoitunut. Pellavan tyyliseltä näyttää ja tuntuu. Pitsit saatu mamman siskolta. Kaavana Bohemian ilman hihoja. Edessä on tasku jonka reunassa on myös pitsiä ja vyötäröllä ohut vyö. Tasku vain on kuvassa pojan takana. Ihan kiva siitä tuli, mutta jos uudestaan tekisin niin tekisin hihansuut eri tavalla.


keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Viimeviikonloppuna oli lasten serkkujen tuplasynttärit. Vähän myös käsitöitä halusin lahjoihin sisällyttää. Neiti sai jo tutunmallisen virkatun hatun.

Ohje jälleen täältä.
Lanka mummulta saatua Gjestal Bomull Sport
ja mustat Novitan Kotiväki.

Tässä vielä sovituskuvaa.


Nuorimmaiselle tein velourihousut.
Kaava on Ottobre 1/12 lehdestä.

Sovituskuvat vielä lakki päässä. Se oli myös paketissa, 
mutta sen olen tehnyt ja blogannut jo aikaisemmin.


Loppuun vielä puutarhajuttuja =) Sain vanhan sängynrungon ja sille oli tarkoitus keksiä uusi elämä. Mietinnän tuloksena siitä tuli metsämansikoille oma sänky =) Noiden jalkojen varaan virittelin vielä rastasverkon. Hyvin toimii! Kiitokset vain huumekorpeen ;)


lauantai 7. heinäkuuta 2012

Joku tarkkasilmäinen on varmaan huomannut että tuolla " Lukijat" kohdassa on ollut vikailmoitus jo tovin. Nyt keksin kuinka sen saa pois! Jippii! =)


Ilmoituksessa luki: 
Pahoittelemme...
Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.

Jos joku takkuaa saman jutun kanssa niin mulla auttoi kun muutin blogin otsikon toiseksi ja sitten takasi vanhaksi. Mistä lienee johtuu...