Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

Kekeneräisinä olleita ompeluksia on alkanut valmistua =) Tilattiin kimppatilaus Mrs. Marplen ja H3idin kanssa Ikasyriltä. Tilaus tuli tuossa tammikuun alkupuolella. Heti samana iltana leikkasin Prinssille paidan ja pitkikset sekä Prinsessalle legginsit tilaamastani Pyöreä norsu bambuinterlock trikoosta. Siihen se sitten jäikin... Eilen sitten sain inspiraation hurautella ne valmiiksi.
Prinssi tykkäs kovasti! Hammaspesutkin sujui sutjakasti kun viimeisiä lankoja illalla sillävälin päättelin. Asu piti saada heti päälle, eikä sitä sen jälkeen ole riisuttu. Ilmoitti eilen, että menee norsuvaatteilla tänään muskariin, että muskarintäti näkee ne norsut. =) 


Prinsessa sai myös toiset housut  jotka on jostakin Ammin vintiltä löytyneistä joustofroteen paloista tehty. Molemmissa on vähä ylipitkät lahkeet. Ajattelin, että menis kivasti rypylle. Sovituskuvia ei ole kun malli nukkui kuvia otettaessa.Leijonakangasta löytyi vielä palat josta juuri ja juuri sai Prinssin paitaan etu- ja takakappaleet. Tämäkin on ollut puolivalmiina jo tovin...Takana näkyy leijonat takaapäin. Ihana kuosi edelleen. Vaikka siitä tehtyä takkia on käytetty ahkerasti, ei yhtään kyllästytä katsella myös paidassa.Peitetikillä ompelua olen nyt näissä ompeluksissa harjoitellut. Nuo pääntiet ei vielä niin kovin siistiltä näytä, ainakaan kun en viitsinyt vaihtaa punaista ala-lankaa... Mutta tässä paidassa tämä helma onnistui jo aika kivasti! =) Harjoitus tekee mestarin! Ongelmana on nuo saumakohdat jossa on kangasta enemmän...


torstai 19. tammikuuta 2012

Avasin näille kynsijutuille oman blogin Katin kynsisalonki. 
Tervetuloa vierailulle! =)

Siskon kynsien viimeistelyä.
Muutamia käsitöitä on valmistunut jo viime- ja edellisviikolla. Kuvat on odottanut kameralla päivitysinspiraatiota. Muutama kynäpenaali on valmistunut. Pöllökangas on TiRiTomista Pari pipoa valmistui myös samalla kaavalla kun tässä. Sininen on tilaustyö. Kaivurivelouri on myös TiRiTomista, mutta jo varmaan vuosi sitten ostettu. Vuorina turkoosi trikoo. Prinssi ihastui tähän kovasti ja tilasi itselleen samanlaisen. =)

 Keltaisia pipoja valmistui kaksi joista toinen etsii kotia. Koko on aikuisen. Tuon kankaan olen aikoinani ostanut muistaakseni Ikasyristä.

Kun tuossa jokin aika sitten tein tilausta juurikin tuolta TiRiTomista ja selasin kankaita, niin prinssi istui vieressä ja ihastui tähän Robert Kaufmanin kankaaseen. Halusi siitä tyynyn, että hän voi nukkua dinosauruksen päällä. =)

Ensimmäisen yön jälkeen mietti että haluan kyllä joskus vielä myös dinosauruspeiton. =)

torstai 12. tammikuuta 2012

Meillä oli viimeviikonloppuna vieraita ja innostuttiin kaverin kanssa ompelupuuhiin. Hänellä oli kankaat mukana ja pyysi apua ompeluihin. Tuloksena elämänsä ensimmäiset trikoopaidat! Apu oli lähinnä henkistä tukea. =) Kivaa oli yhdessä puuhastella ja aika kului nopeasti yö myöhälle asti! Minulta valmistui viikonlopun aikana kevättakki Prinsessalle. 

 Kaava oma sovellus. Apua ompeluun piti kurkkia välillä Tikbumsan blogista. Keltainen kangas on äitini kätkoistä ja ruskea sydänkangas kummitädiltä. Sitä on myös hupun sisäpuoli. Napinlävet oli ensimmäiset sitten yläasteen ja hyvin onnistui! =)

 Prinssille tein pipon kevääksi keijonakankaan jämistä! Hänkin innostui askartelemaan ja tekee helminauhaa=) Minä sain yhden ja teki myös itselleen. Sitten mietti, että täytyisi vielä tehdä Prinsessalle yksi, kummitädille synttärilahjaksi yksi ja lähettää postissa tädille Kauhajoelle yksi. Kova on urakka tuo työskentelytahti huomioiden. =)


torstai 5. tammikuuta 2012

Uutena vuotena tein kaverille omien kynsien geelauksen. Pituutta ei lisätty vaan geeli levitettiin oman kynnen päälle. Vasemman käden peukaloon laitettiin kolme timanttia koristeeksi. =) Tällaiset niistä sitten tuli!
Laitetaanpas vielä loppuun kuva tämän aamun ompeluksesta. Tein tuollaisen säilytyskorin tai laatikon, mikä lie. Tämä on käännettävä malli jonka toinen puoli on farkkua ja toinen puoli tuota puuvillaa silitettävällä tukikankaalla vahvistettuna. En nyt huomannut ottaa toisin päin käännettynä kuvaa.  Mitat on 24cm sivu.

Huomasittehan linkin ylhäällä oikealla Lillaphant blogin arvontaan! =)

maanantai 2. tammikuuta 2012


Huomio huomio!!!

TiRiTom täyttää tänään 2v. 

20% alennukset kaikista tuotteista 2-4.1 !!!