Sivut

torstai 27. joulukuuta 2012

Tänä jouluna itsetehtyjen lahjojen saldo jäi aika onnettomaksi, mutta jotakin edes =)

Isäntä sai hupparin jossa kaikkien lasten jalanjäljet. Mielenkiintoinen oli tuo painaminen kolmen tenavan kanssa =) Vasemmassa reunassa oli jo muutama ylimääräinenkin jalanjälki, mutta kun tuoreeltaan kostealla pyyhki, niin hyvin lähti. Jäljet on painettu peittovalkoisella kangasvärillä, muistaakseni Emo-tekstiilivärillä. Samoilla väreillä painettiin Prinsessan jalanjälki Vaarin pitkiin kalsareihin takapuoleen, on niin kun onnenpotku =)

Kaksi paria lovikka-lapasia. Prinsessa harjasi ahkerasti lapasia pörröiseksi juuresharjalla, että kummitätiensä kädet pysyy lämpöisenä =) 
Lankana Drops Eskimo

Äiti sai Novitan Purosta tehdyn huivin. Ohjeen löysin joskus Ravelrystä, mutta en löytänyt sitä nyt äkkiseltään enää. Kudottu edestakaisin 15s ainaoikein ja 15s sileää neuletta. Pituutta reilu metri ja päät ommeltu yhteen. Kaksin kerroin menee sopivasti kaulaan.

Lisäksi ompelin kummipojalle merinovillaneuloksesta aluspaidan, mutta se jäi kuvaamatta ennen paketointia ja lahjan viemistä.

3 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Runsaastihan sulla oli itsetehtyjä!

Lovikkaat on lämpöiset ja suloiset! Testattu postinhakureissulla :)
(Me EI olla kauheesti ulkoiltu Norollisista syistä)

Annikkaisen Eloa kirjoitti...

Hei! Onko sulla minkäkokoiset nuo Lovikat? Saanko udella puikkokokoa, silmukkamäärää ja yksinkertainen vai kaksinkertainen lanka?

-Annika-

Kati kirjoitti...

Hei Annika! Naisten kokoa nuo on, tuolla Novitan ohjeella ja yksinkertaisella dropsin eskomo langalla tehty. Puikkokokoa en kyllä enää muista:/ kiva oli tehdä kun valmistui niin nopeasti!