Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikonlopun aikana ollaan perheen kanssa nautittu ihanasta ilmasta ulkoillen, retkeillen, herkutellen ja yhdessä puuhastellen. Lauantaina kävimme hakemassa muutaman kukan ja yrtin taimen. 

Yrtit odottaa vielä kasvihuoneessa, että uskallan siirtää ne kokonaan terassille. Tuo punaruotinen kasvi on viinisuolaheinä. Päivällä oli neljä jätskinsyöjää, joten yksi tikku vielä uupuu.

Terassin pöydälle ostin kaksi pelargoniaa. Samaten yhden kasvihuoneen pöydälle. En ole koskaan ennen näitä kukkia omistanut. Saviruukut sai valkoiset maalit pintaan.

Aikaisemmin kun tilkkupaloja esittelin, oli mukana myös sinisiä tilkkuja. Prinssi on odottanut koska peitto on valmis. Hänen mielestä se on piknik peitto. Langat vielä päättelemättä ja reunat virkkaamatta, mutta jo sitä piti päästä testaamaan, kun poika huomasi, että peitto pysyy kasassa. Oltiin sitten koko perheen kanssa omalla takapihalla piknikillä =)
Prinssillä kaulassa bloggaamatta jäänyt huivi. Toinen puoli on ruskeaa joustofroteeta ja toinen turkoosia trikoota. Takana neppari. Prinsessa sai omansa punavalkoisesta marimekon pallotrikoosta.

Myöhemmin päivällä syötiin "kevyt" lounas. Grillatun kanan kanssa salaattia jossa oli itse salaatin lisäksi mozzarellaa, hunajamelonia, pekonia, auringonkukansiemeniä, sitruunamelissaa ja huippuhyvää oliiviiöljyä (Vantaalle kiitokset eteläntuliaisista).

Ihanan viikonlopun kruunasi vielä tämän päivän yllätysvieraat! =)

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Oi mitä salaattia oot taas värkkäilly!

Teillä on ollu ihana viikonloppu ilmeisesti? :)

Kati kirjoitti...

Joo, oli tosi kiva viikonloppu!
Hunajamelonit oli tarjouksessa, niin siitä se salaattiajatus sitten lähti=)