Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Jokin aika sitten väläytin jo keskeneräisistä projekteista. Nyt keskeneräisyyksiä on yksi vähemmän =) Isoäidin neliöistä virkattu peitto on valmistunut. Lankana Novita Puro Metsä 8 kerää ja Takkatuli 2 kerää. Päädyissä on nirkkoreuna. Paloja on 80kpl. Kokoa peitolle kertyi 76cm x 95cm.Lapset piti kovasti peitosta. Heti aamulla kun oli viimeistelyn jälkeen kuiva niin halusivat katsoa pikkukakkosen uuden peiton alla. Ja Peppi on Prinsessan kainalossa niin kun joka aamu.


6 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Upea siitä tuli!
Ja tuo oranssipunainen Puro sopii just tuohon yhdistäväksi.

Mrs.Marple kirjoitti...

Esikoinen kävi tuossa juuri tunnistamassa sohvalla istujat :D

Terveisiä sinne ;)

Kati kirjoitti...

Kiitos kommenteista! =) Heti kun bongasin siä kaupassa, niin ajattelin kans, että se on hyvä väri!

Kerron terkut aamulla kun lapset herää, isännälle jo meni =)

Sani kirjoitti...

Hieno!
Pitäs keksiä puuhaa hiekkalaation reunalle ku tyttö tykkää niin puistoilla, isoäid. neliöt voiski olla kivoja nopeita tehdä :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Mulla on muuten aina kesällä käsityö leikkikentällä mukana. Vapaavirkatut tiskirätit on oikein mainioita tai sitten sellaiset kutimet jossa saa päästellä suoraa. Pitsineuleet ja palmikot oon jättäny rauhallisempiin hetkiin kun ei tartte vahtia pariin suuntaan juoksevia lapsia :)

Kati kirjoitti...

Nämä on kyllä käteviä reissukäsitöitä kun ei tarvi olla mukana kun koukku ja lankakerä. Yhdistämisen jätin kotiin tehtäväksi =) Malli on vielä niin helppo että ei paljoa tarvi miettiä.