Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tässä jo aikaisemmin ompelemani pussukka joka on juuri matkalla syntymäpäivälahjaksi. Nyt sen jo uskallan julkaista. Lahjan saaja sai itse valita kankaat, mutta valmiina pussukkaa ei ole vielä nähnyt. =) 

Edestä


Takaa

Meillä on ollut kaksi akvaariota, Renan 250l isompi allan olohuoneessa ja Giantin pienempi 128l on ollut työhuoneessa. Pikkualtaassa on ollut vain muutama kala jotka siirrettiin isompaan asumaan ja pikkuallas sai uusia asukkaita. Tälläkertaa sellaisia jotka eivät tarvitse vettä muuta kun juotavaksi. Etsintöjen jälkeen löytyi Apulassa olleen ilmoituksen perusteella noin vuoden vanhat gerbiilipojat.


Prinssi koitti keksiä nimiä kotimatkalla. Valkoinen sai nimekseen Peto. Sitten piti vielä keksiä toiselle nimi. Poika ehdotti, että olisiko Makarooni hyvä nimi =). Kysyttiin sitten haluaisiko hän nimekseen Ruisleipä. Ei kuulemma ollut hyvä ajatus. Kotona sitten ilmoitti, että nimet on Peto ja Pato.


Pato tutkii mitä Prinssin kädessä on.

Peto nuuhkii tarjoaisiko kukaan pähkinöitä.
Kivoja eläimiä ovat, kun eivät pure ja uskaltavat tulla kädestä syömään. Lisäksi mukava, että ovat päivällä niin paljon hereillä ja nukkuvat yöt.


Prinssi roikkuu käsi terraariossa vähän väliä kun gerbiilit ovat hereillä. Tuumi äsken: "tämä gerbiilien hoitaminen on niin raskasta, mutta ne on silti tervetulleita meidän kotiin" 

4 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Makarooni olis ollu oikein mainio nimi!
:D

Mun Tekemä kirjoitti...

Kiva pussukka :) Mustakin marooni olis ollut mainio :) Söpöjä gerbiilejä!

Hennariikka kirjoitti...

Mulla on ollut kanssa Peto niminen gerbiili :D
Yksi niistä monista.. Petoa vain ei kissa syönyt, sen kohtalo oli aivan toinen. Nimensä veroinen se silti oli.

Sani kirjoitti...

Onpas ihana pussukka :)

Ja söpöjö vipeltäjiä :D minullaki ollu joskus muinoin.
Mukavia yhteisiä hetkiä :)