Sivut

maanantai 6. helmikuuta 2012

Viikonlopun aikana ompelukone on hurissut. Olen saanut joskus yli 10v sitten Ruskovillan paidan ja kahdet housut jotka alkoi olla jo aika kuluneita ja reikäisiä... Päätin laittaa ne paloiksi ja tehdä Prinssille kerraston. Juuri ja juuri kangas riitti kerrastoon ja kypärälakkiin! Kypärälakki on vielä keskeneräisenä ompelupöydällä.

 Kerrastosta tuli tällainen =) Hihat ja lahkeet on liian pitkät, mutta muuten ok. Ei mikään kaunistus, mutta eipä se vaatteiden alta näy.
Yleisön pyynnöstä laitan vielä kuvat meidän eteisestä, peilikaappien tilalla oli ennen kaksi pystykaappia ja avonainen naulakko joka pursusi aina vaateita... Kaapit tilattu Mirrorlinelta.Lasten tavaroille meillä on tällainen säilytysratkaisu. Askarreltiin lasten kanssa vielä kyltit, että tavarat osuu oikeisiin koreihin. Kuvat on tulostettu Papunetin kuvapankista. Tuolla Papunetissä on tietoa puhevammaisuudesta ja materiaalia kommunikointiin.


Lopuksi vielä kuva pipoista jotka matkusti Sanille. Vaihtarina sain ihanan trikootunikan =) Täytyy pyytää isäntää ottamaan sovituskuva.

3 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Yleisö kiittää!

Aion niin kopioida tuon idean jahka sinne asti päästään että eteisen kaappia tuunataan.

Sani kirjoitti...

ihanat pöllöt <3
otatutahhan sovituskuvat :D, mä voin kans noist pöllöpipoist laittaa, jahka kerkeen puirkaan kuvat koneelle :)

Mieli kirjoitti...

Hyvä idea tuo kerraston uusiokäyttö, ovat nimittäin aika hinnoissaan kaupoissa :)