Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2012

Nyt on kyllä blogin päivitykset jäänyt pahasti jälkeen siitä mitä on valmistunut... Nyt siis seuraa paljon kuvia ja vähän tekstiä =) Tässä päivityksessä on käsitöitä yli omien tarpeiden, joten jos joku kiinnostaa, niin heitä viestiä!Liivimekko ihanasta pöllökankaasta jota ostin kaverilta =) Kukkanen applikoitu paloista. Hieman tuli mun makuuni turhan levoton kokonaisuus... Napinläpien ompelussa on vielä harjoittelemista.


Ja sovituskuvat edestä... ja takaa =) 


Tämä mekko/tunika syntyi kolmen konstin mekosta muokattuna versiona. Kankaat TiRiTomista. Tuossa kankaiden saumassa on ohut satiininauha. Kiitos siitä siskolle =) Pituutta olisi voinut olla joku sentti lisää... Mitähän tuohon helmaan keksisi...


Ja sovituskuvaa. Onneksi on innokas malli =)


Olen yrittänyt tuhota tilkkuja viimeaikoina... Pari pientä pussukkaa/ kolikkokukkaroa tein siis tilkuista. Tausta on pinkkiä kangasta jossa pieniä pilkkuja. En huomannut kuvata toista puolta.


Samaten tilkuista syntyi muutama neuvolakortin kansi.Pipoja on valmistunut myös paloista. Tässä vähän pidempi pipo joka on käännettävä malli =) Toinen puoli Marimekon raitatrikoota ja toinen Nansoa.


Ja sovituskuvaa...


Nansosta tavallinen matalampi malli...


Ja sovituskuvaa...


Peikkokankaan palasesta lapsen pipo.


Ja sovituskuvaa...


Prinsessalla on ollut pulaa pikkuhousuista, joten tein niitä muutamat. Kahdet kuvasta uupuu kun ovat jo pyykissä. Niistä toiset peikkokankaasta ja toiset turkoosia ja tuota taitatrikoota jota vähän näkyy. Ensimmäisistä käänsin lahkeensuut, mutta vähän tuntui kiristävän niin jätin sitten muista kääntämättä.


Itselleni tein paidan OB Bohemian tunikan kaavalla. Kangas Nansoa. 
Kiva tuli! =)


Ja vielä vihdoin sovituskuva vaihtaritunikasta josta kerroinkin jo täällä.
Tunika on siis Tikbumsa blogin Sanin käsialaa. Ja sattumalta kangas samaa ihanaa Nansoa, mutta eri väristä, kun edellisessä tunikassa. =)


Laitetaanpa loppuun vielä loppukevennys! =) Mitä syntyy kun kaksi lasta löytää liimaa, tyhjiä pahvipakkauksia ja äidin "roskapussin" jossa on onnettoman pienia kankaanpaloja (eli lonkeroita)... 

No kaksi mustekalarobottia tietenkin! =) 

Prinssin taidonnäyte oikealla ja Prinsessan vasemmalla. Täytyy ihmetellä kuinka nuo lapset jaksoi keskittyä liimaamaan kankaanpaloja yli tunnin...

4 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella ihania ompeluksia! Tykkään erityisesti pöllömekosta ja Bohemia-tunikasta! Upeita kankaita :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Voi mitä ihania mustekalarobotteja!

Ja on äitinkin ompelukset ihan hienoja :)

Sani kirjoitti...

aivan ihania ompeluksia!!!
pöllöt <3
ja aika osuvasti osasin valita kankaan :D

Voiton vie tietysti suloiset mustekalarobotit :)
Meil kans askarrellaan kangassilpus milloin mitäki :D

Hennariikka kirjoitti...

Mustekalarobotit <3

Ihania ompeluksia, oot sä vain taitava! :)