Sivut

torstai 12. tammikuuta 2012

Meillä oli viimeviikonloppuna vieraita ja innostuttiin kaverin kanssa ompelupuuhiin. Hänellä oli kankaat mukana ja pyysi apua ompeluihin. Tuloksena elämänsä ensimmäiset trikoopaidat! Apu oli lähinnä henkistä tukea. =) Kivaa oli yhdessä puuhastella ja aika kului nopeasti yö myöhälle asti! Minulta valmistui viikonlopun aikana kevättakki Prinsessalle. 

 Kaava oma sovellus. Apua ompeluun piti kurkkia välillä Tikbumsan blogista. Keltainen kangas on äitini kätkoistä ja ruskea sydänkangas kummitädiltä. Sitä on myös hupun sisäpuoli. Napinlävet oli ensimmäiset sitten yläasteen ja hyvin onnistui! =)

 Prinssille tein pipon kevääksi keijonakankaan jämistä! Hänkin innostui askartelemaan ja tekee helminauhaa=) Minä sain yhden ja teki myös itselleen. Sitten mietti, että täytyisi vielä tehdä Prinsessalle yksi, kummitädille synttärilahjaksi yksi ja lähettää postissa tädille Kauhajoelle yksi. Kova on urakka tuo työskentelytahti huomioiden. =)


5 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Vähän hieno on takki!
Tuollainen kelpais kyllä mullekin :D

Näppäräsorminen helmeilijä. Siinä sulle apuri ens joulua ajatellen!

H3idi kirjoitti...

Hieno takki!
Ja ihanaa tuo sydänkangas.

Täällä kateellisena seurailen, mitä kaikkea hienoa ehdit tekemään...

Mieli kirjoitti...

Aivan ihana takki! Ja pipokin on hauska! :)

Hennariikka kirjoitti...

Ihana takki! Ja nuo kankaat siinä on a-i-v-a-n täydelliset :) Pitääkin ruveta kiertään kirppuja jos tulisi tuontyylisiä vastaan.

Sani kirjoitti...

Tosi ihana takki!!!
Kiva jos ohjeesta oli apua :)
Pitääki sulle laittaa s-postia, tunika on tääl valmiina :D