Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

Kekeneräisinä olleita ompeluksia on alkanut valmistua =) Tilattiin kimppatilaus Mrs. Marplen ja H3idin kanssa Ikasyriltä. Tilaus tuli tuossa tammikuun alkupuolella. Heti samana iltana leikkasin Prinssille paidan ja pitkikset sekä Prinsessalle legginsit tilaamastani Pyöreä norsu bambuinterlock trikoosta. Siihen se sitten jäikin... Eilen sitten sain inspiraation hurautella ne valmiiksi.
Prinssi tykkäs kovasti! Hammaspesutkin sujui sutjakasti kun viimeisiä lankoja illalla sillävälin päättelin. Asu piti saada heti päälle, eikä sitä sen jälkeen ole riisuttu. Ilmoitti eilen, että menee norsuvaatteilla tänään muskariin, että muskarintäti näkee ne norsut. =) 


Prinsessa sai myös toiset housut  jotka on jostakin Ammin vintiltä löytyneistä joustofroteen paloista tehty. Molemmissa on vähä ylipitkät lahkeet. Ajattelin, että menis kivasti rypylle. Sovituskuvia ei ole kun malli nukkui kuvia otettaessa.Leijonakangasta löytyi vielä palat josta juuri ja juuri sai Prinssin paitaan etu- ja takakappaleet. Tämäkin on ollut puolivalmiina jo tovin...Takana näkyy leijonat takaapäin. Ihana kuosi edelleen. Vaikka siitä tehtyä takkia on käytetty ahkerasti, ei yhtään kyllästytä katsella myös paidassa.Peitetikillä ompelua olen nyt näissä ompeluksissa harjoitellut. Nuo pääntiet ei vielä niin kovin siistiltä näytä, ainakaan kun en viitsinyt vaihtaa punaista ala-lankaa... Mutta tässä paidassa tämä helma onnistui jo aika kivasti! =) Harjoitus tekee mestarin! Ongelmana on nuo saumakohdat jossa on kangasta enemmän...


2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivoja ompeluksia! Onpas raikkaan näköistä tuo norsutrikoo, vau! :)

Kati kirjoitti...

Kiitos! =)