Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tämän vuoden joulukorttiprojekti on käynnistynyt. Malliksi valikoitui helppo tonttukortti, että lapsetkin tai lähinnä Prinssikin voi vähän osallistua. Tuolla Cuttlebug masiinalla innokkaasti "veivasi" tontuille päitä! =) Joskus jostakin netistä on idea jäänyt mieleen.

Prinssi "veivasi" myös muutaman pakettikortin. Sydämet keskelle on leivottu ja maalattu jo loppukesällä. Niitä oli siskoni häissä koristeena. Sydämet on tehty Das-massasta, Prinssin avustuksella tietenkin. Niitä jäi yli ja tähän ne nyt tuntuu sopivan.


Taustana meidän hirvittävässä kunnossa oleva keittiön pöytä joka odottaa hionta- ja maalausinspiraatiota... Pitäis perehtyä minkälaisia aineita niitä on, vaaleaksi tai valkoiseksi sen haluan. Oliskohan joku vaha tai kuultolakka hyvä...

keskiviikko 9. marraskuuta 2011


Eilen oli viimeinen kerta tokoa (koirien tottelevaisuuskoulutusta) jota olen syksyn ajan vetänyt. Sielä oli pieni viluinen mäyräkoiraneiti Moona. Moonan emäntä tilasi minulta Moonalle takin. Tällainen siitä sitten tuli. =) Kankaat on kierrätyskankaita. Päällinen kirpparilta ja vuorena oleva fleece isännän paidasta, resori ja kanttinauha uutta. Nappi ommeltiin paikalleen kun mittailin sen ensin mallin päällä oikeaan kohtaan. Mukavan pehmoinen takki tuli!Tämä päivä oltiin lasten kanssa mummolassa ja innostuin askartelemaan kun oli innokkaita askarteukavereita. Mieleeni on joskus jostakin netin syövereistä jäänyt mieleen tällainen kirjanmerkkimalli. Oli helppo ja hausa askartelu. Silmät ja hampaat on huovasta.


sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Saimme kutsun halloween juhliin ja juhlat vietettiin eilen illalla. Tässä vähän kuvia esivalmisteluista ja valmiista puvuista. Isännälle tehtiin naamio, hän esitti Hannibal Lecteriä. Kun kaapista ei löytynyt kipsinauhaa niin vähän sovelsin... Leikkasin sideharsosta suikaleita joita sitten kastoin kipsiliemeen. 


Isäntä muottina

Prinssi halusi oman naamion,
hienosti jaksoi olla paikoillaan! =)

Lapset valmistautuu myös halloweenmeikkiä tehden.

Sitten ollaan lähdössä.
Isännällä mamman ompelemat kierrätyslakanahousut ja minulla Mrs. Marplen avustuksella tehdyt kierrätyslakana lepakon siivet. Kiitos avusta! =)
Vähän harmittaa kun ei oikein ollut onnistuneempia kuvia. Niin kiireellä ne lähtiessä napattiin. Täytyy kysellä jos jollakin mukana olleella olisi.


Hannibalin naamio