Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Heitetään nyt vielä viikonlopun päätteeksi oikein sekalaispostaus. Tilasin jokin aika sitten kankaita ja samana iltana kun kankaat tuli niin tein melkein valmiiksi muutaman paidan/mekon. Yksi niistä on jo kokonaan valmis (kolmesta muusta puuttuu helmasta käänne enkä viitsinyt vaihtaa peitetikkijuttuja mun koneeseen...laiskimus...) Prinsessa sai siilimekkonsa.Kaava oma sovellus. 
Kuten näkyy niin nuket on nyt in!Viikonloppu alkoi mukavasti, tein lohta tätä reseptiä soveltaen ja kyllä tuli hyvää. Varmaan paras itse tekemäni lohi! =) Purjon tilalle laitoin tavallista sipulia ja kesäkurpitsat jätin pois. Resepti valittiin Prinssin kanssa yhdessä kun tykkää kovasti noista katkaravuista. Oli myös innokas apulainen, pesi kalan ja ihmetteli eviä ja suomuja =)


Sitten vielä esittelen eilisen päivän saavutuksia. Jaki oli ensimmäisen kerran virallisissa koiranäyttelyissä Seinäjoella. Osallistui pentuluokkaan ja se sai kunniapalkinnon sekä oli rotunsa paras pentu! =) Jee!

tiistai 25. lokakuuta 2011

Päätin nyt sitten kokeilla tuota Taitomaata ja täältä löytyy ensimmäiset myyntituotteet.


Lasikoruja olen tehnyt viime vuosien aikana niin urakalla, että vähän on innostus hiipunut, mutta tässä nyt jotakin epävirallista teillekkin näytille. =) Nämä löytyy tuolta Taitomaasta. Ei muuta kun jouluostoksille! =)Tässä syy miksi lasityökiintiö on ollut tovin täynnä... Alla olevan miehen kaulassa riippuu mun tekemä koru. Niitä on tullut tehtyä viimeisen neljän vuoden aikana aika monta... Kuka tunnistaa?keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Aamuani ilahdutti tänään tunnustus! Kiitos siitä kuuluu Mieli blogiin! =)Tunnustuksen saaneen pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Ja sitten ne kahdeksan asiaa...

1. Ollaan perheen kanssa käyty monta kertaa syksyn aikana sienimetsällä. Parhaillaankin 
kuivuri hurisee täynnä suppilovahveroita. Tällä kertaa kuitenkin anopin keräämiä.

2. Oltiin lasten kanssa viime viikko sukuloimassa Lohjalla ja Siuntiossa. Sain serkultani ja kummitädiltäni hurjan paljon ihania kankaita. Kiitos vielä! 

3. Tästä johtuen kangashyllyni on kohta romahtamispisteessä! Täytyy viritellä uusi hylly =)

4. Kankaiden pursuilusta huolimatta tilasin parista nettikaupasta lisää... En vain voinut vastustaa. Niistä lisää myöhemmin.

5. Vedän koirien tottelevaisuuskoulutusta tuossa lähikoululla kerran viikossa. Olisi kiva itsekin oman koiran kanssa käydä enemmän treenailemassa, mutta täällä lähiseudulla on aika huono kurssitarjonta.

6. Kun nyt taas koiriin päästiin niin kerronpa vielä, että olen menossa "pentuni" kanssa ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin kuun lopussa Seinäjoelle.

7. Minulta löytyy lasinsulatusuuni joka pölyttyy varastossa sillä välin kun minä etsin taas inspiraatiota siihen hommaan...

8. Hörpin kuumaa mehua ja yritän karkoittaa kurkkukipua.


Haluaisin jakaa tämän tunnustuksen seuraaviin blogeihin: