Sivut

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tuossa jokin aika sitten jo vähän valottelin, että jotakin olisi valmistumassa. Tuo päättelykeiju on ollut tosi huonosti täällä suunnalla liikkeellä, vaikka ei ollut kun alle 10 langanpätkää pääteltävänä... Meni yli kuukausi ennen kun meille ehti. Samaten nuo helman viimeiset kierrokset kesti tehdä niin kauan, kun nuo puutarhatyöt vie aikaa. No mutta nyt se on käynyt ja tällainen uusin tuotos on:

 Lankana 4 kerää Drops Delight väri 13. Puikot Addin pitsipuikot, pyöröt numero 3. Ohjeen runko SK 3/09, mutta... Aina tulee joku mutta. Lanka oli paljon pienempi mitä SK lehdessä, joten ohjetta sitten muokkailin ja silmukoita lisäilin. En kuitenkaan tarpeeksi. Itselleni oli tarkoitus paita tehdä, mutta se oli päälläni kun makkaran kuori... =/ Onneksi on tuo pikkusisko =) En yleensä tykkää tehdä pienestä langasta, tuntuu että on niiiiin hidasta. Jos on pientä lankaa niin laitan kaksin kerroin, mutta tässä tuon liukuvärjäyksen takia en viitsinyt ja mietin myös että on kivempi pitää kun ei ole kovin paksu. Valmista tuli kuitenkin mun aikataululla nopeasti, koska tammikuussa aloitin. En kyllä olisi uskonut että jaksan tehdä valmiiksi asti, mutta tuo väri on niin mun mieleen, että se motivoi.

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Nyt sitten olis seuraavana remppakohteena keittiö. Vanhan keittiön kalusteet olis myytävänä Huuto.netissä jos vaikka jollekkin noista olis vielä jotakin hyötyä. Tässä muutama kuva.

Tasot tällaiset