Sivut

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Päivityspläjäys

Täytyy vähä ottaa kiinni ja heittää muutama kuva jo vanhemmista väkerryksistä... Ensiksi joulun alla tehty risupallo, jonka tein serkulleni. Ihan omasta päästä koitin vääntää. Ensin pajusta neljä rengasta jotka kiinnitin toisiinsa ristikkäin rautalangalla. Sitten kaaospunonnalla risuja kehikkoon. Serkku sitten lisäsi nuo valot ja valmista tuli! Joulun alla tein myös läjän risusydämiä joihin tein koristukseksi niinestä rusetin, mutta en sitte huomannu näpätä kuvaa... täytyy ehkä korjata asia ja käydä naapurin ovesta nappaamas...


Ompelukoneen hurinaa on myös kuulunut, löysin tuon kankaan muistaakseni TiriTom nettikaupasta ja heti tuli mieleen kuva pussimekosta, jossa on yläosa ja helma eri palasta ja raglan hihat, jotka on hihansuusta pussilla myös. Ihan on tyytyväinen tekeleeseen tällä ompelukokemuksella... Varsinkin kun ei ollut valmista kaavaa.

Maalari maalasi taloa... Meillä on tehty vähä remppaa, siihen tuntuu kaiken ajan menneen viimeaikoina. Onneksi oli innokas apulainen ainakin maalaushommissa. Tai en nyt tiedä oliko tästä apulaisesta enemmän hyötyä vai haittaa, mutta oli ainakin kiva puuhastella yhdessä!Laitetaas vielä loppuun iltapalavinkki, oli hyvää!

1pkt maustamattomia broilerin suikaleita
         paistetaan ja maustetaan mustapippurilla sekä 
reilustui currylla, ja kurkumalla.

3-4 rkl majoneesia, lisää
         joukkoon myös currya ja suolaa

3 viipaletta appelsiinia paloiteltuna

1 ananasrengas paloiteltuna

heitin vielä joukkoon herne-maissi-paprikat
mitä jäi edellispäivältä

Mössö laitetaan patongin väliin salaatin ja 
mozzarellajuuston kanssa.

Mössön päälle laitettiin isännän kans vielä reilusti
Lemon Drop chilijauhetta joka on viimekesäistä
itse kasvatettua satoa.


torstai 3. helmikuuta 2011

Pikkuinen hiirulainen

Meidän pihalle ilmestyi tässä viikolla joku päivä tällainen hiirulainen =) Löysin tuota karvakangasta palan, vuoriksi pääsi vanha mikrofleece paita. Alunperin kaava on Ottobre lehdestä 4/2010, mutta muokkasin sitä kyllä jonkun verran, että sain paremmin istuvan mallin. Prinssi tykkää kovasti ja kyllä äitikin on ihan tyytyväinen! =)
4.2.2011 lisätty tuo lehden numero.


Tässä Prinssin "kaivos" =)