Sivut

perjantai 16. joulukuuta 2011

Jonkun aikaa on jo mielessä pyörinyt ajatus vanhoista ikkunanpokista jotka on varastossa odottanut inspiraatiota. Alkuviikosta joku ilta maalailin pokat ja tekstin lasiin. Eilen isäntä kiinnitti pokat keittiön seinälle. Oli vähän alastoman näköinen joten pienet lumihiutaleet löysi paikkansa lasista. Vielä voisi muutaman leikellä lisää. 


Naapurissa oli jokin aika sitten Mouse in House sisustuskutsut. Muutaman jutun ostin ihan itsellenikin keittiöön. Muut pikkuostokset päätyi pukinkonttiin =) 


Tuollainen riippuva rautalanka"kori" joss on lasiastia sisällä. Mietin, että sinne voisi joulun ajaksi laittaa vaikka suklaata, mutta täytyy siirtää alta nuo kynttilät muualle. =) Kuvassa näkyy myös lahjaksi saatu ihana lävikkö joka toimittaa väliaikoina hedelmäkorin virkaa. Nyt vain on omenat niin huvennut että niitä ei paljoa näy.


Tässä vähän lähempää tuo rautalanka"kori" Ostin myös samaa sarjaa olevan astian puulastoja varten. Sitä myytiin orkidearuukku nimellä, mutta voihan sitä muuhunkin käyttää kun kukkapurkiksi, kun kerta tuotteet ovat turvallisia myös elintarvikekäyttöön. Paikkansa keittiöremontin jälkeen on löytänyt myös Mrs. Marplen tekemä sipulipussi. =) 


Jouluvalot löysivät myös uuden paikkansa tänäjouluna kaapiston päältä.Tänäiltana on muskarin joulujuhla ja sopivia tonttulakkia ei ollut joten hurautin eilen vielä molemmille lapsille tontulakit. 

Prinssin lakki on ihan tavallinen neliöpipo. Molempien lakeissa on tuo resori reunassa. Kangas on velouria.

Prinsessan lakki on kruunupipon ohjeella tehty. Ohje löytyy ainakin täältä. Mitat on omat koska vuoria ei näissä pipoissa ole.

Prinsessa on kulkenut aamun tonttulakki päässä päätä pyöritellen, että kuuluu kilinää! =)

1 kommentti:

Mrs.Marple kirjoitti...

Oi kun on suloisia tonttuja!

Pitääpä muuten etsiskellä meidän tonttulakit jostain..