Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Laitetaanpa vielä toinen postaus perään. Eilen illalla innostuin vielä kaivamaan ompelukoneen esille. Prinssi sai paidan jossa on Liandlon yksitoista pientä peikkoa kangasta. Kyllä oli tykätty paita. Silloin jo kun kankaan ostin niin kulki sen kanssa ja ihasteli peikkoja kun niiden hännät on solmussa=)Peikkoäidin kehtolaulu
Sängyssä lapsia on yksitoista
ja hännät on solmittu yhteen
ja niin peikkoäiti hän lapsilleen laulaa
sen kaikista kauneimman laulun:
puu aiai aiai puh
puu aiai aiai puh
puu aiai aiai puh, puh
puu aiai aiai puh


Sen verran on kirjavaa tuo kangas minun makuuni, että laitoin hihat ja takaosan turkoosilla trikoolla.


Kaava on Ottobre 4/08 Reko raglan T-paita omin muokkauksin tietenkin. Hihansuissa on myös vihreät resorit, mutta oli sen verran pitkät hihat, että ne on käännetty sisälle.

(edit. En muistanut mainita mitään noista housuista... Kaava on sama kun näissä. Hyväksi todettu. Kangas velouria ja lahkeensuissa on vihreät resorit jotka kuvassa ei pahemmin näy...)


 Pari keskeneräisyyttä sain valmiiksi. On puuttunut vain helman käänne. Prinssille siilipaita joka jo valmiiksi valitettavasti on aika knafti. Olis kannattanut tehdä heti valmiiksi asti... Näitä on kaksi samanlaista joista toinen pääsee pukinkonttiin.
Takaa nämä paidat ovat yksivärisiä ruskeita. Kangas on ihanan pehmeä joustofrotee Sienet ja Siilit jonka on suunnitellut Henni Mustakorpi.


Prinsessan mekkoon en ollut ihan tyytyväinen joten vaihdoin helman resorin tavalliseen käänteeseen.

Tämä mekko on noin kokoa 80cm joten on myöskin jo aika knafti. =/ Tein näitäkin mekkoja heti kaksi kappaletta. Ainakin toinen etsii uutta kotia Taitomaassa.

Kuinkahan vielä saisin lykättyä joulusiivojen aloittamista...

Ei kommentteja: