Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011


Eilen oli viimeinen kerta tokoa (koirien tottelevaisuuskoulutusta) jota olen syksyn ajan vetänyt. Sielä oli pieni viluinen mäyräkoiraneiti Moona. Moonan emäntä tilasi minulta Moonalle takin. Tällainen siitä sitten tuli. =) Kankaat on kierrätyskankaita. Päällinen kirpparilta ja vuorena oleva fleece isännän paidasta, resori ja kanttinauha uutta. Nappi ommeltiin paikalleen kun mittailin sen ensin mallin päällä oikeaan kohtaan. Mukavan pehmoinen takki tuli!Tämä päivä oltiin lasten kanssa mummolassa ja innostuin askartelemaan kun oli innokkaita askarteukavereita. Mieleeni on joskus jostakin netin syövereistä jäänyt mieleen tällainen kirjanmerkkimalli. Oli helppo ja hausa askartelu. Silmät ja hampaat on huovasta.


4 kommenttia:

Hennariikka kirjoitti...

Makee tuo loimi! Harmiksi meidän koirat on sen rotuisia, että ei niitä viitsi pukea. Voisi tulla pikkuisen kuuma niiden turkkien alta ;)

Miten tuo kirjanmerkki on tehty? Aika kivalta näytti ja helpolta tehdä lasten kanssa :)

P.s. meen kylpyläreissu meni vähän hullusti: lapset tuli kipeiksi :/ Ehkä me huomenna päästään koko porukalla pulikoimaan, Väinö ei ole päässyt vielä kertaakaan.. Onneksi silti ollaan lomalla, kivempi lastenkin sairastaa kun isikin on paikalla eikä ole arkihommia painamassa :) Ja pääsinpähän käymään Imatran kirppiksillä ja sisustusliikkeissä :D

Kati kirjoitti...

Hennariikka: Oon myös harmitellu, että nuo omat rodut ei oo yhtään viluisia. Olis kiva tehdä hienoja takkia omillekkin otuksille.

Tosi helppo on tuo kirjanmerkki, voisin laittaa tänne ohjeen kuvien kera kun ehdin ja jaksan.=)

Pikaisia paranemisia ja mukavaa loppulomaa! Toivottavasti oot tehny hyviä löytöjä ja toivottavasti loma piristää sairasteluista huolimatta!

Sani kirjoitti...

Ihana koiran takki!!!
Milloinhan m äsaisin aikaiseksi, kankaatki ois jo hankittuna :D

Jokke kirjoitti...

Ompa iloinen takki koiralla :)