Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Nyt on vihdoin molemmat osat valmiina esittelyyn. Siskoni häät ovat tulossa ja päätin kokeilla josko onnistuisin ompelemaan mekon ihan itse. Vuosi sitten en olisi vielä uskaltanut moiseen, mutta onneksi nyt uskalsin! Paranneltavaa toki tässäkin vielä olisi, mutta eiköhän tällaisella setillä yhdet häät juhlita! =)


Kaava mekkoon on taas joku sovellus monesta eri kaavasta ja sekoitin soppaan vielä vähän omaakin... Jostakin sain päähäni, että haluan tehdä tuollaiset laskokset tuohon etukappaleeseen. 

Tuon tyylisen boleron kuvan näin joskus Ravelryssä, mutta nuukana ja kielitaidottomana ihmisenä en malttanut ohjetta ostaa. Tein sitten kuvasta itse soveltaen. On se aika tyköistuva, että taitaa siirtyä kohta seuraavalle käyttäjälle! Lankana (löysin kuin löysinkin vyötteen!) Madame Tricote Germina (100% bambu). Kukkasen tein Ottobre 1/08 Rose mekossa olevan kukan ohjeella. Itse olen tyytyväinen huomioiden vähäinen ompelukokemus...

3 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

KAUNIS!
Teidän tyttönen näyttää jo niin isolta neidiltä...

Bolero näyttää hyvältä! Sait tosi hienosti tehtyä tuon etukappaleen.

Mistä noi "timantit" ovat? Kuinka kiinnitettiin?

Kati kirjoitti...

Siinä boleron kuvassa josta mallia otin, oli joustinneuletta tuossa reunassa, mutta vähä se veti ruttuun. Päätin sitte laittaa ainaoikein neuletta että kaarteeseen saa vaivihkaa tehtyä lisäyksiä.

"Timantit" on ihan tuollaisia kulmikkaita muovihelmiä joissa keskellä reikä. Niissä on vähä helmiäisen hohdetta niin näyttää kivalta. Ostin tuosta naapurin käsityöliikkeestä. Ompelin ne käsin tuohon. Kovasti tuntui kiinnostavan Prinsessaa... Saa nähdä montako on jäljellä juhlien päätteeksi =)

Mrs.Marple kirjoitti...

Oi kun on hieno!
Hyvin sopii tuo hihatin mekon kanssa, malttaako typy pitää päällä? (Kun et sitten kiinnitystä laitanutkaan siihen eteen)