Sivut

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tuossa jokin aika sitten jo vähän valottelin, että jotakin olisi valmistumassa. Tuo päättelykeiju on ollut tosi huonosti täällä suunnalla liikkeellä, vaikka ei ollut kun alle 10 langanpätkää pääteltävänä... Meni yli kuukausi ennen kun meille ehti. Samaten nuo helman viimeiset kierrokset kesti tehdä niin kauan, kun nuo puutarhatyöt vie aikaa. No mutta nyt se on käynyt ja tällainen uusin tuotos on:

 Lankana 4 kerää Drops Delight väri 13. Puikot Addin pitsipuikot, pyöröt numero 3. Ohjeen runko SK 3/09, mutta... Aina tulee joku mutta. Lanka oli paljon pienempi mitä SK lehdessä, joten ohjetta sitten muokkailin ja silmukoita lisäilin. En kuitenkaan tarpeeksi. Itselleni oli tarkoitus paita tehdä, mutta se oli päälläni kun makkaran kuori... =/ Onneksi on tuo pikkusisko =) En yleensä tykkää tehdä pienestä langasta, tuntuu että on niiiiin hidasta. Jos on pientä lankaa niin laitan kaksin kerroin, mutta tässä tuon liukuvärjäyksen takia en viitsinyt ja mietin myös että on kivempi pitää kun ei ole kovin paksu. Valmista tuli kuitenkin mun aikataululla nopeasti, koska tammikuussa aloitin. En kyllä olisi uskonut että jaksan tehdä valmiiksi asti, mutta tuo väri on niin mun mieleen, että se motivoi.

6 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Hienolta näyttää!
Pikkusiskon kannattaa olla tyytyväinen kun on noin kätevä isosisko (joka tekee liian pieniä paitoja itselleen ;) )

Nyt sitten uudet langat ja enemmän silmukoita (mallitilkku kannattaa joskus tehdä ;) Mutta nyt sulla on iso mallitilkku :D)

Inkeri kirjoitti...

Nätti tunika.

Koo kirjoitti...

Nätti malli ja tuo väri on ihana!
Novitan purostahan löytyy takkatuli nimellä lähes täsmälleen saman värinen lanka. Olisi ainakin paksumpaa... ;)

KadonnutNappi kirjoitti...

Onpas kivan näköinen ja ihana on kyllä väri.

Kati kirjoitti...

Kiitos kommenteista! =)
Toivottavasti siskon tulee käytettyä. Tuo yläosa sujui vielä ihan hyvin, mutta olis pitänyt ihan paperille laskea koko ohjeeseen oikeat silmukkamäärät. Meni vähän leffoja katsellessa tuo vyötärön kohta turhan hoikaksi...

Noista Novitan Puro langoista tykkään tosi paljon justiin värien vuoksi, mutta tuota Delight lankaa on nuo neljä kerää pyörinyt laatikossa tovin ja ajattelin että ne täytyy tuhota. Ohje piti ettiä sitä mukaa että ne riittää. Tuo kun on tehty ylhäältä alaspäin niin helmaa sai tehdä niin paljo kun on lankaa.

H3idi kirjoitti...

UPEA! Harmi vain, kun kävi köpelösti koon kanssa... Mutta pikkusisko varmaan tykkäsi! ;D