Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2011

Eilen oltiin Lapualla koiranäyttelyissä ja treffasin kaksi sijoituskoiraani samalla. Näyttelypäivä oli kiva ja ilma oli kaunis.
Ruuti tapasi tyttärensä Iineksen ekan kerran luovutuksen jälkeen ja tapaaminen oli riemukas! ovat kuin kaksi marjaa! Iineksen näyttelysaavutus oli mahtava: 
Iines sai kunniapalkinnon ja oli rotunsa paras pentu! =)

Toinen tapaamani sijoitusneiti oli Dana, josta oli kasvanut oikein kaunis neiti! Dana kävi myös tuomarille näyttäytymässä, mutta liikkuessaan heittelee etujalkojaan (ihan niin kun äitinsä! =)) joten Danalta jäi kunniapalkinto saamatta.

Ruuti teki myös kierroksen kehässä, mutta oli turhan pulskassa kunnossa, joten ei muuta kun laihdutuskuurille ja sitten uusi yritys!

4 kommenttia:

Hennariikka kirjoitti...

Olipa kiva lukea koirien näyttelymenestyksestä täällä sairaalassa ollessa :) Onnea koirille ja omistajille!
Dana oli kyllä ihan Siran näkönen, turkki tosin tuuheampi kuin Siralla :D kasvaakohan sille koskaan kunnon turkkia, Siralle siis?! Ja se etujalkojen heittely, eikös se johdukkin siitä kun Dana ja Sira ovat molemmat niin tiiviissä katsekontaktissa aina kun kävellään? ;))

Nyt Ruuti sit laiharille, ruokit Jakin erikseen ettei Ruuti niitä napsi :D Liikuntaa sit vaa lisää, saat sit ite kans syöd kaikkii herkuksii hyvällä omallatunnolla ;)

Kati kirjoitti...

Toivotaan nyt pikaista paranemista tytölle! Täällä on koko väki hengessä mukana.

Kyllä se katsekontakti vaikuttaa, mutta jossain luki ainakin että jos etukulmaukset on niukat suhteessa takakulmauksiin niin helpommin heittää jalkoja. Siitä ainaki Danan arvosteluss luki.

Musta tuntuu, että oma liikuntakiintiö on aika täynnä, kun aina kun vähänkin lapsilta ehtii niin oon tuola pihalla lapion varressa. Ehkä kuitenki Ruutin takia silti pitää ottaa lenkkeilykuuri...

leila kirjoitti...

Ruuti näkyykin olevan vanhemman koirani siskon pennunpentu, ja jos oikein henkilöitä yhdistelin, niin tämä vanhempi koirani on äitisi yhden lapinkoirapentueen isä. :)

Kati kirjoitti...

Joo niin taitaa olla=)
Täytyypä oikein mennä Aladininkin sivuille tutustumaan! Kiva kun laitoit kommenttia!