Sivut

torstai 24. maaliskuuta 2011

Sairastuvasta päivää! Prinsessa on ollut meillä räkätaudin kourissa ja kuumeessa. On se niin ikävää kun pieni on kipeänä kun ei osaa sanoa mikä on eikä osaa edes vielä niistää... Nyt ollaan jo onneksi kaksi yötä nukuttu vähän pidemmissä kun 45min pätkissä ja tuntuu, että suunta on oikea vaikka nenä vielä vuotaakin.


Ennen tuota tautia ommellut jutut on kuitenki jäänyt päivittämättä... Lastenhuoneisiin  ja meidän makkariin on ollut nyt kiva suunnitella vähän uutta ilmettä kun niissä huoneissa ollaan maalattu. Ideoita olis vielä toteuttamista vailla, mutta kun tuo aika on rajallista. Verhoja nyt kuitenkin olen ehtinyt surautella. 


Aloitetaas täältä kalleimmasta päästä.... Prinssin huoneeseen kangas löytyi veljekset keskiseltä 5,90e/m. Tykkää kovasti itse. =) Kun uudet verhot oli ripustettu seisoi sohvalla joka on ikkunan edessä ja luetteli siskolleen " tuossa on lammas, se sanoo mää. Tuossa on lemmu, se sanoo ammuu. Tuossa on possu, se sano röh röh." Prinsessa istu lattialla ja määki. =)


Prinsessan verhoihin kangas on Ikeasta 4,95e/m. Kiitokset serkkutytölle kankaan tuomisesta! =) Ajatuksena oli ensin tehdä seinätaulu tuosta kankaasta, mutta tuo kuvio on sen verran iso että ei oikein ollut sopiva tuon puolipaneelin kanssa. Vähän hassut noista tuli kun yleensä paneeliverhot on alas asti, mutta kun tämä neiti tykkää kurkkia verhon takaa niin ajattelin että parempi näin. Tykkään kyllä kovasti tuosta kankaasta.


Sitten vielä meidän makkarin verhot, en kyllä vielä jokin aika sitten olisi uskonut ostavani tuollaista kangasta ja vielä pitäväni siitä... Kohta meillä on varmaan ne ruusuverhot ;) Kangas löytyi Halpa Hallista 2e/m. Sielä oli kaikki jäljellä olevat kankaat tuon 2e. Ostin kangasta myös kahteen pöytäliinaan (ommeltuna kaapissa, hyvä mä) ja  päiväpeittoon, mutta saa nähdä mitä siitä keksin kun olin tyhmä ottanut sitä vähän nuukasti...


Tuosta Prinsessan verhokankaasta jäi vähän yli, niin tein vielä pari kassia, kauppakassin ja vähä isomman reissukassin. Reissukassiin otin mallia vanhasta hyväksi todetusta kassista. Päädyissä on nepparit millä sitä saa vähän pienemmäksi jos on tarve. Kyllä mä kassit silitinkin kun valmiiksi sain, mutta ei siitä paljon hyötyä ollut kun kaapista kaivoin kuvattavaksi...
6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tosi ihania laukkuja! Tuo kangas on niin himoittanut minuakin, mutta "onneksi" Ikeaan on sen verran matkaa etten ole vielä siihen törsännyt. Tärsännyt siksi, kun en kuitenkaan hennoisi käyttää sitä mihinkään ja se vain makaisi kaapissa! ;)

Mrs.Marple kirjoitti...

Tuo tytön huoneen verhokangas on hieno! Tarttee kyllä käydä Ikeassa kangasostoksilla jahka sinne asti pääsee että voi verhoja ryhtyä miettimään.

Sani kirjoitti...

Voi ku kivoja verhoja! ja ihana kassi :)
Olit nopein 60 000 bongaaja, laitatko s-postilla osoittees ja tahtoko yllärin lapsille vai itselles :) (tikbumsa@hotmail.com)

Kati kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Katja: Mä suunnittelin, että ostaisin tuota kangasta vielä palan lisää jos joskus tarvii. =) Ei sitä tiedä kauanko sitä saa.

Mrs.Marple: Jeps, siinä on kyllä hyvät värit eikä ole hinnalla pilattu. Varmasti sopis hyvin sitte teidän uuteen kotiin. =)

Sani: Jee! Kiva juttu! =) Laitan postia!
Tuo oravakassi olis voinut olla hitusen leveämpi, mutta kyllä noinkin tulee käytettyä. Tuossa toisessa on kokoa sitten senkin edestä.

Veera kirjoitti...

Meillä on olohuoneessa verhoina tuo ihanan ihana Ikean verhokangas, vaikka miehen mielestä ne onkin lastenhuoneen verhot. :D Mutta olohuoneessa meidän poika eniten leikkii, niin siellähän ne lastenhuoneen verhot sitten on! :D

Hauskan mallinen tuo alempi kassi, tuollasta tarvis kyllä iteki. Täytynee laittaa muhimaan. :)

Sara kirjoitti...

Kivan pirteä kangas ja söpöt kassit!