Sivut

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ompelukone on hurissut ahkerasti viimepäivinä, eilen valmistui Prinssille kirahvihousut. Kaava toisista housuista piirretty, kangas Eurokankaasta jotain paksua trikoota. Lahkeet on vähä turhan pitkät vielä, mutta ei onneksi mene jalan alle kuminauhan ansiosta. Kuva olis myös voinu olla ylempänä, mutta kai se siitä sitten paremmin näkyy kun housut on oikeamman kokoiset.
Prinssi tykkäs kyllä kovasti. Päivällä kun satua luettiin hän ensin tutki kirahvia " sillä on tosi pitkä kaula, sillä on häntä loka heiluu, sillä on lalat, sillä on sammet, sillä on silmät, se on ihana, nyt se on hiijjaa, nyt voit aloittaa." 

Posti toi tänään tällaisen kapistuksen tuolta Kotimäen Puodista, sekä kolmea eri väriä Kam-nepparia. En ennemmin ole tilannut mitään tuolta puodista, mutta voin lämpimästi suositella. Palvelu oli hyvää ja toimitus nopea! =) Vähän on vielä kesken ompelukset johon noita nepparia tarvitsen, mutta palaan pikaisesti asiaan! =)

3 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Suloisen hännänkin on kirahvi saanut :) Niinhän se on, että parhaan palautteen saa käyttäjältä itseltään!

Täällä ihan kateellisena luen sun tehokkuudesta ompelurintamalla...

Sani kirjoitti...

Ihanat housut :)
Mulal samanmoiset nepparipihdit
hox, tarkista sit onko oikean kokoiset päät phdeis paikoillaan, jos et ole ennen tollasia käyttänyt. mulla meni monet nepit läjään ku tyhmänä en tajunnut sellasta asiaa että paikoillaan oli liian leveät ne vaihdettavat osat (se painavajuttu ja alajuttu) varult laitoin tän infon kun sen itsekkin aiemmin sain ja siit oli paljon hyötyä :)

Kati kirjoitti...

H3idi: Nyt on ollu ihan hullu inspiraatio. Mun onneksi lapset on sattunut nukkumaan päikkärit yhtä aikaa ja aika pitkiäkin unia ovat nukkuneet, kun meillä herätään nykyään tuossa seitsemän aikoihin aikaisemman puoli yhdeksän sijaan...

Sani: Kyllä mä sain niillä onnistumaan kun huomasin vaihtaa sen alimmaisen osan, mutta en kyllä tajunnu mihin sitä toista rautaosaa tarvii... Kiitos infosta! =)