Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Meillä on ollut juhlahumua viikonloppuna kun Prinsessa täytti vuoden. Harmittavasti Prinssille nousi perjantai-illalla kuume, joten lauantaina kävi vain lasten serkut ja tänään mummu ja vaari. Ensiviikolla tulee vielä muutama vieras kunhan lapsi paranee. Aamut ja päivät on sujunut hyvin eikä lämpöäkään ole ollut, mutta illalla sitten se taas tänäänkin nousi.

Joka tapauksessa kakkua syötiin ja muutenkin herkuteltiin. Nuo kakkujen tekemiset ei oikein ole mun juttu, mutta halusin kuitenkin yrittää itse mieluummin kun ostaa kakun. Tein sen gluteenittomana, että kaikki voi syödä samaa. Mun mielestä teki kivan säväyksen tuo sitruunarahka minkä sekoitin kerman joukkoon.

Lahjoja kovasti revittiin auki Jakin avustuksella =) Pentu saapui aamulla ja on nyt saanut tutustua uuteen kotiinsa. Huomasin vasta näistä kuvista, että lahjoissa oli joulupaperia, mutta hyvinhän tuokin asian ajaa!=)

Kortit on ollut tänä synttärinä kova juttu! =) Niitä on pitänyt tutkia moneen kertaan ja tänäänkin se oli kovin mieluisa.

Lahjapaketista paljastui tytön ensimmäinen nukke ja mummun kutoma villainen takki. Tosi suloinen varsinkin sitten kun neiti lähtee kävelemään. (Ensiaskeleet jo on ottanut.) Sopivasti oli hihoissa mittaa, että mahtuu vielä syksylläkin. =)

2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Paljon onnea 1-vuotiaalle!!!
Herkullisen näköinen kakku :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Herkullista oli! :D

Ja hyvän näköinen on neuletakki, mitä lankaa on?