Sivut

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Päivityspläjäys

Täytyy vähä ottaa kiinni ja heittää muutama kuva jo vanhemmista väkerryksistä... Ensiksi joulun alla tehty risupallo, jonka tein serkulleni. Ihan omasta päästä koitin vääntää. Ensin pajusta neljä rengasta jotka kiinnitin toisiinsa ristikkäin rautalangalla. Sitten kaaospunonnalla risuja kehikkoon. Serkku sitten lisäsi nuo valot ja valmista tuli! Joulun alla tein myös läjän risusydämiä joihin tein koristukseksi niinestä rusetin, mutta en sitte huomannu näpätä kuvaa... täytyy ehkä korjata asia ja käydä naapurin ovesta nappaamas...


Ompelukoneen hurinaa on myös kuulunut, löysin tuon kankaan muistaakseni TiriTom nettikaupasta ja heti tuli mieleen kuva pussimekosta, jossa on yläosa ja helma eri palasta ja raglan hihat, jotka on hihansuusta pussilla myös. Ihan on tyytyväinen tekeleeseen tällä ompelukokemuksella... Varsinkin kun ei ollut valmista kaavaa.

Maalari maalasi taloa... Meillä on tehty vähä remppaa, siihen tuntuu kaiken ajan menneen viimeaikoina. Onneksi oli innokas apulainen ainakin maalaushommissa. Tai en nyt tiedä oliko tästä apulaisesta enemmän hyötyä vai haittaa, mutta oli ainakin kiva puuhastella yhdessä!Laitetaas vielä loppuun iltapalavinkki, oli hyvää!

1pkt maustamattomia broilerin suikaleita
         paistetaan ja maustetaan mustapippurilla sekä 
reilustui currylla, ja kurkumalla.

3-4 rkl majoneesia, lisää
         joukkoon myös currya ja suolaa

3 viipaletta appelsiinia paloiteltuna

1 ananasrengas paloiteltuna

heitin vielä joukkoon herne-maissi-paprikat
mitä jäi edellispäivältä

Mössö laitetaan patongin väliin salaatin ja 
mozzarellajuuston kanssa.

Mössön päälle laitettiin isännän kans vielä reilusti
Lemon Drop chilijauhetta joka on viimekesäistä
itse kasvatettua satoa.


3 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Voi kun on nätti mekko! Ja nätti kangas mekossa.

H3idi kirjoitti...

Ihana mekko!
Uskaltaisinpa itsekin soveltaa ilman tarkkoja kaavoja...

Tuo Tiritomin kangas on aivan ihanaa!!! Itse heräsin siihen liian myöhään, ja sitä löytyi enää 0,5m... :( Olisin niin halunnut tytölle tuosta tunikan...

Kati kirjoitti...

Kiitos vain! =) Mulla oli tavallisesta raglanhihaisesta trikoopaidasta yläosa ja mekosta helma. Takaosa on hieman kapeampi, että eteen jäi rypytystä enemmän.