Sivut

perjantai 14. tammikuuta 2011

Vähä meinaa jäädä tämä päivittäminen jälkeen töiden valmistumisesta, mutta koitetaan vähä kiriä... =) Sijoituskoirallemme Siralle tein tulevia tokokisoja varten pannan pikalukolla ja tuollaisen lilan taluttimen mitä on tuossa pannassakin. Postipoika lähtee tänään kuljettamaan niitä kohti Poria. Harmittavasti tuo liima imeytyi läpi tuohon nimen kohdalle... =(

Prinssi sai paidan, ensimmäinen raglan mallinen paita jonka tein, ensimmäisen kerran laitoin tuollaiset ohuet resorikaitaleet kaksoisneulan avulla hihansuihin ja kaula-aukkoon. Kovasti oli tykätty! =) Kaavat oli Ottobre 6/09 lehdestä Night Owl yökkäristä. Kaivurikangas TiRiTomilta, hihakangas Myllymuksuilta ja resorit Metsolasta.

Oli niin kiva ompelus ja kun kankaitakin jäi niin tein toisen samanlaisen kummipojalle. Tarkoitus oli laittaa synttärilahjaksi huhtikuussa, mutta rupesin epäilemään kokoa niin postipoika lähtee viemään sitä jo tänään kohti Vilppulaa. Onhan tuo velouri aika paksua kesää vasten, että siinäkin mielessä saa jo nyt talviaikaan käyttöön.


Prinsessa sai mummulta alpakkaneuleen. On kyllä niin ihana ja tosi hyvän mallinen... Isäntäkin kehui vaikka ei yleensä vaatteisiin kiinnitä huomiota, tai ainakaan ääneen sano. Prinssi on saanut aikanaan samanlaisen, mutta värit oli eri. Ohje on Dropsin sivuilta, mutta linkkiä en nyt saa lisättyä, kun sivut ei justiin nyt toimi... Lanka Drops Alpaca.

Ai niin... kerron nyt vielä että päädyin/päädyttiin Husqvarnaan. Ostettiin saumuri äitin kans yhdes. Saa sitte käyttää kumpi tarvii. Keskiviikkona tein tilauksen Ompelukonekeskus Koivuun ja torstaiaamulla postinkantaja koputteli oven takana iso laatikko sylissä. Todella nopea toimitus! Eilen vähä opettelin langoittamista ja hurautin Prinssille paidan, mutta resorit vielä puuttuu. Palataan siihen myöhemmin...

5 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Mitäs tuli saumurille hintaa?

Kati kirjoitti...

Se oli tuon 795e. Siihen tinkasin vähä lankoja lisäksi. Onko sullaki saumurikuume?

H3idi kirjoitti...

Onnea saumurin onnelliselle omistajalle!
Sillä saa tehtyä myös peitetikkiä?

Keltainen sopii myös kivasti kaivurikankaan (, joka odottelee mulla vielä kangaspinossa) kanssa. Itse olen aika arka yhdistelemään ihan erilaisia värejä toisiinsa.

Ja miten herkullisen värinen neule! Ihana tuo marjapuuron väri...

Henna kirjoitti...

Voi aivan TÄYDELLINEN tuo panta!! En malta enää odottaaa että se saapuu :D kiva että sait tuon nimenkin siihen vielä! Jee, saadaan se sitten heti ensimmäisiin kisoihin. Ja seuraaviinkin, kun nyt olin reipas ja ilmottauduin niihin jo :P

Kati kirjoitti...

H3idi: Kiitos vain! =) Joo saa, en vain vielä oo sitä ehtiny testata. Ihan vasta tavallista oon kokeillu. Mä ajattelin oikeen räväyttää värien suhteen ja ihan kiva siitä tuli. Puntaroin oranssin ja tuon keltaisen välillä. Seuraavaan paitaan saaki tehdä uudella koneella peitetikin kaula-aukkoon.

Henna: Kiva jos tykkäät! Toivottavasti Sirakin ;) Tuo nimikukka on mahdollista itte napata pois jos se häiritsee. Peukut pystyssä odotellaan kisoja! =)