Sivut

tiistai 11. tammikuuta 2011

Pussukkaa pukkaa...

Pussukoita taas on ommellu. Olis kuvaamattakin vielä kolme, mutta nämä nyt tälläkertaa. 

 Tämän kangas on vilahtanut jo aikaisemminkin, se on tuolta Ammin vintin kätköistä löytynyttä. Vuorikangas on kosteussulullinen ja tarkioitus olis shampoo ym. pulloja reissuilla tuossa kuljettaa.  Applikointia opettelin, mutta aika hankalalta se tuntuu. Ei kukaan satu tietää mistä niitä muovisia läpinäkyviä paininjalkoja sais ostaa? Ja helpottaako se yhtää tuota hommaa?

Ruskea kangas on kirpparilöytö jonka tein tuossa joulun alla. Toinen pussukka jo siitä kankaasta. Piti opetella vetoketjun ompelua noin kaarevasti.

Mä poden täälä saumurikuumetta... En tiedä olisko siihen jotain muita hoitokeinoja kun saumuri... Puntarissa on Janome, Bernina ja Husqvarna. Janomea meen kattomaan torstaina, Bernina olis hyvä peruskone ja Husqvarnas olis myös peitetikki, mutta se pitäis kyllä nähdä livenä kuinka hankala on vaihtaa tavalliseen ompeleeseen... Voi kun tämä kuume vain menis hiljaa ohi...

2 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Sullahan on kunnon vauhti jäänyt päälle ompelun suhteen ;D

Käytitkö applikoinnissa apuna kaksipuoleista liimaharsoa? Se helpottaa.

Kati kirjoitti...

Kyllä mulla se kaksipuoleinen liimaharso oli mutta takana ei ollu sitä revittävää tukikangasta. Täytyy vielä sen kans yrittää.