Sivut

maanantai 3. tammikuuta 2011

Keskeneräisestä valmista osa 3.

Seuraava ja näillä näkymin viimeinen keskeneräisyys on saatettu valmiiksi. Paita prinssille, lankana Drops Classic Alpaca. Ohje on Dropsin, mutta se oli tarkoitettu tuolle ohuemmalle Alpaca langalle, joten sitä hieman piti muokata. Ihan kiva siitä tuli, mutta on vielä aika reilu. Kun aloitin tekemään tätä joskus varmaan 2v sitten niin aloitin isoa kokoa, että ehdin saada valmiiksi ennen kun poika kasvaa ohi. Nyt kyllä oon vahvasti sitä mieltä että toista raitapaitaa en enää tee. Oli tuolla päättelykeijulla sen verran kova urakka...


Tässä vielä kuva yhdestä valmiista pussukasta, jonka tein tilauksesta kaverille. Toivottavasti hän siitä tykkää kunhan ehtii perille asti.

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Ihanaa kyllä tuo kangas! Sopisiko se Siran kaulapantaan? :D Vai sittenkin se retrokangas..? Kyllähän nyt koiralla oma kisapanta täytyy olla :D toivottavasti se tuokin sitten onnea meille :)

Kati kirjoitti...

Niin toivotaan! Se retro vois kyllä sopia Siran väriin=) Täytyy päästä kirkolle ostamaan lukot niin pääsisin pannan ja hihnan kimppuun! =)

H3idi kirjoitti...

Voi vitsi, miten hieno villapaita! Upeat värit!

Huppujen ja lappuhaalareiden lisäksi olen aika heikkona myös raitoihin, etenkin neuleissa ;D

Kati kirjoitti...

Mulla on kyllä samat heikkoudet, mutta oli tuos päättelemises silti niin kova urakka. Pitäis keksiä joku konsti kuinka sais itselle huijattua että se on hauskaa. Se kun on vähä hankalaa hommaa leffoja katsellessa.