Sivut

tiistai 14. syyskuuta 2010

Mysteeri ratkeaa...

Tässä ratkaisu virkatun pinnan mysteeriin... Vihdoin sain aikaiseksi ommeltua napit jotka löytyi Ammin varastosta. =) Ohjeeseen suuntaviivoja otin tästä, mutta aika paljon sitä muuttelin mieleiseksi. Lankana Drops Eskimo.
Sitten lisää Eskimosta... Tölkinpäällisiä... Mutta on muutakin =) Siskoni kanssa ommeltiin "pöllöjä" joilla on heijastin silmät. Myyjäisiä ajattelin, mutta taisi mieheni pudottaa mut taas maanpinnalle kun kysyi, että ostaisinko itse tuollaisia... No Prinssi ainakin kovasti tykkäsi kun kuljetteli niitä ympäri tupaa huhuillen! Ne oli kuulemma huuhkajia.

torstai 9. syyskuuta 2010

Namia namia...

Kyllä taas on oikein luovuuden kukka kukkinut... =)  Novita Puro ja Huopanen langasta virkattu ja pyykkikoneessa huovutettu, napit löytyi Ammin varastosta. Malli on omasta päästä, mutta ideoinnissa oli nuorempi siskoni mukana. Niin ja mitä nämä sitten ovat... Koiraihmisille suunnattuja väkerryksiä. Namipussukoita, ei enää sotke nakit jakkutakin taskuja näyttelyissä ja tuulitakin taskuja treeneissä. Ihan vielä siistin näköisiä verrattuna johonkin koiranruokafirmojen mainospussukoihin.
Läpässä sisäpuolella on hakaneula,
jolla pussukan saa kiinni housuihin.


Pussukan taakse on ommeltu nappi,
jolla pussukan saa vyöhön kiinni.


Näistä lähtee vihdoin arvonnan voittajille Sannalle ja Suville palkinnoksi pussukat.