Sivut

tiistai 31. elokuuta 2010

Wool mekko

Nyt olis valmiina vihdoin jotain muutakin kun tiskirättiä tai tölkinpäällisiä. Äitini käsityökopasta löysin tekeleen joka häneltä oli jäänyt kesken. Tekeleessä oli tehtynä pitsikuviota pätkä ja vuorotellen oikeaa ja nurjaa muutama kierros. Hän aikoi sen purkaa, mutta minä sen häneltä itselleni pyysin ( oon todella huono purkamaan enkä millään malttanut antaa sitä purkaa). Hetki kun se tuola käsityökopassa oli niin keksin idean tehdä siitä mekon Prinsessalle. Tällainen siitä sitten tuli. Lanka Novita Wool ja malli omasta päästä.


Tiskirättiä taas


Tällä kertaa raitaisia versioita, lankana tuttu Novita Bambu. Malli omasta päästä. Virkkasin niin että tein vuorotellen ks ja kjs. Sitten seuraavalla kierroksella edellisen kierroksen kjs:aan ks:n ja ks:n kohtaan kjs. 
Tässä vielä ensimmäinen kuva uusista tulokkaista! 

perjantai 20. elokuuta 2010

Tiskirättiä pukkaa

Taas on virkkuukoukku hieman heilunut ja pari tiskirättiä on valmistunut. Lisää on tulossa. =) 


Muutama ilta on tullut istuttua koneella ja tällaista on tullut aikaiseksi. Linkki myös sivun oikeassa laidassa. Jos meidän pentutouhut kiinnostaa niin tuola voi käydä kurkkimassa. Vähän on vielä ajatustyö kesken. Kommenttia saa antaa.

tiistai 10. elokuuta 2010

Satoa

Mihinkä tämä aika oikein kuluu... Lapsia ja taloutta hoidellessa, ulkona ei työt lopu (meillä ei kyllä sisälläkään), En ole edes käsitöitä ehtinyt tehdä. Tässä hieman kuvaa kuitenkin kasvihuoneen sadosta. Kurkkua on tullut tosi hyvin, niistä on saanut nauttia myös muutkin kun meidän oma perhe. Tomaatin raakileita on, mutta kypsiä vasta muutama. chilisatokin on vasta kypsymässä, mutta hieman on jo saatu maistiaisia. Tuo pink habanero on mun suosikki! On erittäin mieto ja maukas! =)Askarreltiin Prinssin kanssa palkinnoksi Skaban lastensarjan voittajalle muistipeli. Hauskaa oli ja muös kierrätysajatus on mukana palkinnossa. Toivottavasti on ollut kovassa käytössä. Aikuisten sarjan voittajille, tuolle teinikaksikolle täytyis vielä keksiä jotain heille sopivaa. =)sunnuntai 1. elokuuta 2010

Skaba ratkennut!

Kiitos kaikille Skabaan osallistuneille! Tässä nyt sitten ensiksi oikeat vastaukset:


1. Kili
2. Hanhi
3. Kalkkuna
4. Laama
5. Viiriäinen
6. Karitsa
7. Pääskynen
8. Nandu


Ja kuvathan löytyi täältä.

Lasten sarjan voitti tenaviemme serkkutyttö! Onnea ja aploodit!!!!!

Aikuisten sarjan voitti tasapistein Sanna ja Suvi! Onnea ja aploodit myös heille!!!!!