Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kasvihuoneen kuulumisia 25.7.2010

Kasvihuoneessa chilit kasvaa, satoa on tulossa hyvin. Myös kurkkua on tullu tosi hyvin. Välillä oli vain tauko kun vihannespunkit meinas iskeä, mutta ne on saatu nujerrettua! =)Terassilla amppelikukkien tilalla meidän terassilla kasvaa amppelitomaattia 3kpl. (Kiitos kummitädille taimista!) Kuva on otettu viikko sitten, nyt jo on raakileita.
Tässä Ammin kaatopaikankuormasta pelastettu sinkkisaavi asukkaineen. Pohja on läpi ruostunu joten isäntä teki puisen alusen.
Tässä vielä kuva näistä meidän nelijalkaisista, odottavat iltaruokaa! =)

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Skaba!

Laitetaas ensimmäinen kisa pystyyn tässä blogissa! Toivottavasti osallistujia olisi runsain määrin! 
*Kilpailussa on omat sarjat aikuisille ja lapsille. 
*Molemmista sarjoista voittaja palkitaan. 
*Tehtävänä on tunnistaa seuraavista kuvista niin monta eläintä kun vain suinkin.
*Jos tulee tasapeli voittajalle, suoritetaan arvonta tasapisteiden saaneiden kesken.
*Vastauskommentit julkaistaan kilpailuajan päätyttyä.
*Kilpailuaikaa on heinäkuun loppuun saakka. 

Ja ei muuta kun vastailemaan!

Kuva 1.

Kuva 2.
(Huomaa mitä siiven alta pilkistää!)

Kuva 3.

Kuva 4.

Kuva 5.

Kuva 6.

Kuva 7.

Kuva 8.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Pentuja odotellessa...

Kirjoitellaanpa vielä vähän koirauutisia. Vanhaherra Rolle oli eilen Porissa tekemässä ringin näyttelykehässä. Tuloksena oli VSP (vastakkaisen sukupuolen paras) veteraani. Kiitokset systerille! Tässä vielä kuva Rollesta. Kuva on otettu Vaasassa jo keväällä, kun Porista otettua kuvaa ei minulla ole.


7.7.2010 Selvennetäänpä näin jälkikäteen vielä sen verran, että Rolle on kuvassa vasemmalla.

Porissa asusteleva Mittelspitz sijoituskoiramme Sira kävi Kankaanpäässä tapaamassa erästä charmikasta mitteliherraa Viliä. He rakastuivat ensisilmäyksellä ja päättivät pari päivää tapaamisensa jälkeen, että haluaisivat pikkumitteliä karvoihinsa roikkumaan ja lelujansa varastelemaan. Jos heidän toiveensa on haikaran korviin asti kulkeutunut, haikara toimittaa pennut tänne meille elokuun lopussa. Sira tulee sitten tänne meille niitä hoitelemaan ja opettamaan, kunnes ovat oppineet elämässä tarvittavia tärkeitä taitoja. Nyt vain sitten odotellaan...

Hellepäivän päätteeksi

Nämä päivät kuluu niin nopeasti, että ei perässä pysy! Varsinkin kun on niin (turhankin, mutta en valita!) hienoa ilmaa, että ei malttaisi millään olla sisätiloissa. Tässä kuitenkin viimeaikaisia tuotoksia: tilaustyönä tehdyt tölkinpäälliset nuo mustat ja muuten vain tehty nuo toiset. Kyllä ne paikkansa hakee joskus. Lisäksi tein lahjaksi mustat joissa kolme harmaata raitaa, mutta ne ovat jo ehtineet uudelle omistajalle ja toivottavasti myös käyttöön asti. Lankana jo tuttu Dropsin Eskimo ja koukkuna Dropsin bambuinen ysimillinen. En olisi kyllä uskonut ennen kokeilua että virkkuukoukuissa voi olla noin suuret erot. Suosittelen!
Sitten vähän tämän päivän herkutteluja. Isäntä innostui tekemään sitruunakanaa grillissä. Lisukkeena rosmariiniriisiä ja salaattia. Kanan ohje jäi mysteeriksi, mutta ihan maustamaton se oli ostettaessa, sitruunan viipaleita siinä oli päällä ja nahan alle oli piilotettu valkosipulin paloja. Lisäksi tuoretta rosmariinia ja jollakin liemellä hän sitä valeli pullasudin kanssa. En tiedä mutta kyllä oli hyvää!!! En olisi uskonut, että sitruuna sopii niin hyvin kanan kanssa!