Sivut

perjantai 28. toukokuuta 2010

Isompi urakka

Tällaisen kuvan vahingossa löysin kun etsin kirjovirkkaus ohjeita... Siinä on ollut jonkun verran tekemistä. Oli niin hupaisa, että oli pakko jakaa muillekkin! =)

Muokataanpa tämä postaus vielä paremmin tekijänoikeuslain mukaiseksi eli kuvasta linkki tässä.

Itämaista tyyliä

Vihdoin on kokonsa puolesta käyttöön päässyt lahjaksi saatu liivi. On kaunis päällä, helppo pukea kun on kietaisumalli ja mukavan pehmoinen. Kiitos Mrs. Marple! =) Lisätietoja langoista ym. täältä. Taustalla uskollinen ystävämme Peppi. On nukkuvinaan, mutta koko ajan tarkkailee mitä lapset puuhaa ja missä ovat.tiistai 25. toukokuuta 2010

Palleroita

Tällaisia palleroita kävin äsken katsomassa. Ovat sijoituskoiramme pennut ja muuttavat meille tuossa kesäkuun puolella muutamaksi viikoksi odottelemaan luovutusikää. 

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kasvihuoneen kuulumisia

Chilit on muuttanut kasvihuoneeseen jo hetki sitten. Hyvin ne siellä tuntuu viihtyvän. Ensimmäiset hedelmätkin jo löytyi = Champion (tulisuusaste 2-3)


Tässä on saman kasvin kukka. Keskellä näkyy jo hedelmän alku.
Tässä Habaneron kukka (habanero brown large, tulisuusaste 9-10 on jo aika tulista hottia. Taitaa tulla äitiä ikävä isommallakin miehellä jos raakana maistaa).


torstai 13. toukokuuta 2010

Lankaostoksia

Kävin sitten eilen Tapion kaupassa lankaostoksilla Dropsin alennuksien perässä. Mukaan lähti yhteensä 16 kerää Drops Eskimoa, kolme kerää pinkkiä Drops Baby Merinoa(ihanan pehmeää!!), neljä kerää Drops Delight (oli uusi ihana väri), yksi kerä Loftia ja 10m heijastinlankaa jota kuvassa ei ole kuvausteknillisistä syistä=)  Lisäksi 9 numeron bambuinen Dropsin virkkuukoukku. Ei tuo virkkausinspiraatio mene millään ohi...


tiistai 11. toukokuuta 2010

Neulakilppari ja tiskirättiä

Löysin netissä surffaillessa tällaisen ohjeen ja pitihän sitä kokeilla. Jossain vaiheessa koukkua heilutellessa tuli mielen, että siitä vois tulla neulatyyny. Sisällä on tyhjästä viinirypälerasiasta leikattu ympyrä estämässä, että en itseäni pistä. Ihan hauska oli tehdä, mutta oli siinä sen verran kova nyppiminen, että en noin pienestä langasta kyllä toista tekisi. Lanka oli korin pohjalta jotain jämiä. Muuten tuli hyvä mutta kilpi sais olla vähä pulleampi niin neulat uppoais vähä syvemmälle.


Tiskirättiä tuota isoäidin neliötä mukaillen olen innostunut tekemään samalla kun ollaan isännän kanssa iltaisin leffoja katseltu. Valkoiset on tehty pellavalangasta ja vihreät Novitan Bambusta.

Saunakaveri

Tein tällaisia tölkin päällisiä naapurin isännälle kaksi kappaletta lahjaksi ja ne kun jäi kuvaamatta ja lankaa jäi vielä pieni mytty yli niin tein sitten vielä omallekkin isännälle yhden. Hän kun on jo jonkun aikaa itselleenkin pyytänyt tekemään kun tutuille vain lahjoiksi olen niitä vääntänyt. Laskin tuossa, että 12. oli tuo isännän päällinen. Lanka Novita Aino ja ohje on mukailtu tästä.Kastekynttilän lämpöä

Kastejuhla oli tuossa viime torstaina ja nyt on meidän Prinsessallakin nimi. Hienosti isoveli vastasi kun pappi häneltä kysyi mikä tulee nimeksi. Toinen asia sitten on moniko ymmärsi mitä tuo poika sanoi. Tässä kuva kastepöydästä. Kannattaa klikata suuremmaksi.


sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Sormet ja varpaat lämpimäksi

Vappu ja viikonloppukin sitten tuli ja meni. Nämä päivät kuluu niin äkkiä että ei perässä meinaa pysyä. Muutama työkin olis kuvaamista vaille valmiina. Koitan kuvailla kun ehdin. Tuon meidän Prinsessan ristiäiset on ensiviikolla ja siivotakkin pitäisi... 
Tässä nyt kuitenkin teille viikolla otettu kuva Prinsessan saamista sukista joihin ohje on täällä ja Prinssin saamista lapasista.lauantai 1. toukokuuta 2010

Pientä ja pehmeää

Tässä sukat jotka pyysin lasten isomammaa eli "ammia" (niin kuin tuo Prinssi häntä kutsuu) kutomaan. Lankana Drops Alpaca. Lanka jäi yli mekosta jonka olen virkannut, siitä kuva myöhemmin.