Sivut

perjantai 10. joulukuuta 2010

Luova tauko

Kummasti on viime päivityksestä aika vierähtänyt lähemmäs joulua. Kaikenlaista on tapahtunut, myyjäisissä käyty myymässä, lapset sairastellu, prinsessa oppinut nusemaan tukea vasten, koiramme pennut syntyny ja saatu jo maailmalle, uusittu kiuas ja kylppärin kaapit ja juhlittu kummitädin synttärit. Kaikenlaista on myös tullu väkerrettyä. Osasta laitan kuvaa kun ehdin ja osasta vasta joulun jälkeen. 


Viimepäivät on ollut oikein epätavallisuuksien päiviä. 


1. Kaivoin eilen ompelukoneen esille ja päätin taas kerran kokeilla josko yhteistyö onnistuisi ja se onnistui!!! Oon kyllä nyt niin tyytyväinen itseeni, ompelin elämäni ensimmäisen vetoketjun ja vuorin! Ei illalla meinannu edes uni tulla silmään ku vain mietin mistä kankaasta seuraavaksi ompelen.


2. Tänään ajattelin aloittaa joulusiivot vessasta, ihan niinku perus siivot. Toki tuota vessaa nyt pitää vielä siivota ennen joulua, mutta ajattelin jos siitä sais inspiraation. Hetken päästä löysin itseni konttimassa pesusienen kans lattian kaakelien saumoja steriilit hanskat kädessä, kun siivushanskoja ei tähän hätään löytyny. Eihän ne kauaa ehjänä pysyny, mutta kai ne nyt vähä suojas... Ei kyllä uskalla käydä ostamas hanskoja ettei siivousinspiraatio mee ohi.


Mitähän huomenna... 

2 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Aiotko esitellä täällä, mitä tuli ommeltua?
Itseä on myös puraissut ompelukärpänen!
Olisi kova halua ommella huppari, mutta se vetoketju... :/ Taidan harjoitella vielä muutamalla yöpuvulla ;D

Kati kirjoitti...

Kyllä mä sitte joulun jälkeen laitan kuvat. Nyt kyllä näyttäis kuitenki siltä, että teidänki talouteen eksyy yksi ompelus, eli näät sitte livenä heti aattona. =)
Tuo vetoketju meni kyllä ihan siististi hyvillä ohjeilla. Laitan niistäki linkin sitte kuvan kans.