Sivut

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joululahjapläjäys!

Nyt kun kaikki ovat lahjansa aukaisseet niin on itsetehtyjen joululahjojen julkaisun aika...
Aloitetaan koiramaisuuksista. Siskoni koiralle tein tuon tähtipannan. Siihen mukaan tein mustan hihnan. Kuvan ottamisen jälkeen lisäsin vielä heijastimen tuonne mustaan lenksuun. Muut pannat on vielä ilman omistajaa. Ja kuten kuvasta näkyy myös minä oon saanu aikaiseksi tilata noita nimilappusia.
Avaimenperiä lasten kuvilla tein mm. isovanhemmille. Toisella puolella on Prinssin kuva ja toisella Prinsessan. Nuo puhjat tilasin Slöjd Detaljerista.  Samasta paikasta tilasin teerasiat jotka Prinssi maalasi kummeilleen. Ne jäi kuvaamatta... =/ 
Pussukoita innostuin myös ompelemaan, näistä kerroinki jo aikaisemmin kun kirjoitin ensimmäisen vetoketjun ja vuorin ompelemisesta. Kaikki pussukat löysi kotinsa. Kolme meni joululahjoiksi ja neljä ostettiin käsistä. =) Yksi puuttuu kuvasta.


Sitte vielä virakkasin jämälangoista, Novita Purosta ja Huopasesta tuollaisen patakintaan, tai oikeastaan se on saunakinnas. Isäntä sai sen synttärilahjaksi. Saunaa kun lämmittää niin saa avata pesän luukun ja kiukaan kannen kinnas kädessä. Ei enää tarvi yrittää tukkia kättä Tölkin päällisen sisään =) Ohje on omasta päästä. Kinnas on huovutettu pyykkikoneessa. Tuo kirja vähä havainnollistaa sitä kuinka paljo se meni kasaan huovutuksessa. 28.12 Lisätty kuva tähtipannasta omistajansa kaulassa ja Prinssin maalaamasta teerasiasta.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos pussukasta!
Löysi paikkansa heti käsilaukusta, tuollaista sopivan pientä tarvikepussukkaa oon itse asiassa haaveillutkin, jäänyt vain kuitenkin ajatuksen asteelle..

Kati kirjoitti...

Kiva että tuli tarpeeseen! =) Pitäis vielä itsellekkin ehtiä tehdä. Eipä sillä, noita oli tosi kiva vääntää!