Sivut

perjantai 22. lokakuuta 2010

Käsityöpläjäys...

No niin, aloitetaas vanhimmasta päästä. Vähä jääny rästiin päivitykset valmiiden töiden osalta. Myssy jossa pöllöpalmikko edessä. Pöllöltä puuttuu silmät, mutta myssy ostettiin käsistä ennen ku ehdin niitä kiinnittää. Lankana Novitan Puro ja malli omasta päästä. Oon kovasti tyytyväinen malliin. =)


 Ollaan pojan huonetta sisusteltu uudelleen. Seiniä maalattu ja ostin myös uuden maton josta huoneen värimaailma tulee. Kuvia myöhemmin kunhan myös uusi sohva saapuu. Niihin väreihin sopivan ikkuna/yövalaisimen sitten ajattelin tehdä. Materiaalina servetit, liisteri, ilmapallo ja led valosarja. Valaisee juuri sopivasti öiseen aikaan.


Myssy Novitan Purosta. Tykkään mallista kun menee myös niskasta sopivan alas eikä ole painavia saumoja.Sitten vielä huivi lahjaksi eräälle neitokaiselle joka sanoi lempiväreikseen mm. punaisen ja kimaltavan. Molempia löytyy, kimalletta ei vain kuvassa niin näy kun luonnossa... Ohje on täältä ja lankana Sirdar Vegas (vuonna kuokka ja kirves ostettu Seinäjoen käsityömessuilta) ja Novitan Nalle Aloe vera.

3 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Hienoja pipoja!

Tuo ruskean pipon malli on niin loistavan näköinen, että on pakko päästä kokeilemaan itsekin...

Mrs.Marple kirjoitti...

Hyvältä näyttää myös tuo vihreä pipo!

Kati kirjoitti...

Kiitos!
Nyt on myssy/pipo buumi...
Lisää on tulossa. =)