Sivut

tiistai 14. syyskuuta 2010

Mysteeri ratkeaa...

Tässä ratkaisu virkatun pinnan mysteeriin... Vihdoin sain aikaiseksi ommeltua napit jotka löytyi Ammin varastosta. =) Ohjeeseen suuntaviivoja otin tästä, mutta aika paljon sitä muuttelin mieleiseksi. Lankana Drops Eskimo.
Sitten lisää Eskimosta... Tölkinpäällisiä... Mutta on muutakin =) Siskoni kanssa ommeltiin "pöllöjä" joilla on heijastin silmät. Myyjäisiä ajattelin, mutta taisi mieheni pudottaa mut taas maanpinnalle kun kysyi, että ostaisinko itse tuollaisia... No Prinssi ainakin kovasti tykkäsi kun kuljetteli niitä ympäri tupaa huhuillen! Ne oli kuulemma huuhkajia.

5 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Kylläpäs siitä tuli hieno!
Oliko se Eskimo konepestävää vai käsin?

Ja kyllä varmasti myös heijastin huuhkajat kaupaksi menis jos on sopiva hinta. Onhan molemmilla puolilla heijastinpintaa?

Kati kirjoitti...

Se on käsin pestävää, 100% villa. Verrattavissa Novitan Huopaseen, mutta hitusen paksumpaa ja rutkasti pehmeämmän tuntuista.
Kyllä niissä on samat silmät molemmin puolin. Harmittaa vain kun kokeilin pestä yhden, niin silmät lähti irti vaikka kangaskaupan myyjän mukaan piti pysyä tuolla kaksipuolisella tukikankaalla vai mitä ihmettä nyt onkaan...

Henna kirjoitti...

Mulle ois kelvannu tollanen pöllö, must ne oli tosi söpöjä! :D Kehittele hei jotain muitaki heijastinjuttuja, me ainaki tarvitaa muutama hauska heijastin syksyksi, Venlalle oma ja rattaisiin sekä mulle.
Mä hei tilaanki sult Venlalle heijastimen: lapsiturvallinen, helppo siirtää takista toiseen mutta sellanen ettei se saa sitä ite auki ja hukkaa, tarpeeks pieni mutta tarpeeks heijastava :D aika haastava yhdistelmä ;)

Kati kirjoitti...

Joo täytyy laittaa mietintämyssyyn... Noissa pöllöissä on kyllä niin vähä tuota heijastinpintaa... Tuossa on työn alla huopaisia sydänheijastimia. Saa nähdä mitä niistä tulee... Ajatuksena oli tehdä tarpeeksi pieniä joita vois kiinnittää myös taluttimeen ilman että on tiellä.

H3idi kirjoitti...

Hyvä, että löysit napit! Näilllä syysilmoilla tuollaiselle takille on automatkoilla kysyntää! :)

Kivat värit tölkinpäällisissä!
Itselläkin on paljon ideoita heijastimiksi. Mutta ei tässä ehdi mitään muutakaan, niin taitaa nuo heijastimetkin jäädä kohta pelkän ajatuksen asteelle :(
Olis pitänyt toteuttaa jo viime keväänä...