Sivut

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Pentuja odotellessa...

Kirjoitellaanpa vielä vähän koirauutisia. Vanhaherra Rolle oli eilen Porissa tekemässä ringin näyttelykehässä. Tuloksena oli VSP (vastakkaisen sukupuolen paras) veteraani. Kiitokset systerille! Tässä vielä kuva Rollesta. Kuva on otettu Vaasassa jo keväällä, kun Porista otettua kuvaa ei minulla ole.


7.7.2010 Selvennetäänpä näin jälkikäteen vielä sen verran, että Rolle on kuvassa vasemmalla.

Porissa asusteleva Mittelspitz sijoituskoiramme Sira kävi Kankaanpäässä tapaamassa erästä charmikasta mitteliherraa Viliä. He rakastuivat ensisilmäyksellä ja päättivät pari päivää tapaamisensa jälkeen, että haluaisivat pikkumitteliä karvoihinsa roikkumaan ja lelujansa varastelemaan. Jos heidän toiveensa on haikaran korviin asti kulkeutunut, haikara toimittaa pennut tänne meille elokuun lopussa. Sira tulee sitten tänne meille niitä hoitelemaan ja opettamaan, kunnes ovat oppineet elämässä tarvittavia tärkeitä taitoja. Nyt vain sitten odotellaan...

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Sira pääsi tänään keskustaan treenaamaan ihmisvilinässä kulkemista. Hienosti kulki vierellä ja kutsuttaessa aina katsoi ja tuli lähemmäs. Liekö runsaalla raksupalkalla ollut osuutta asiaan;)
Vähän olisi mieli tehnyt ohikulkevia haistella, mutta malttoi sitten komennosta jättää haistelut ja tuli syömään raksuja viereen. Reissun jälkeen Siraa ei sitten kotona näkynytkään moneen tuntiin, reppana oli niin poikki että linnottautui sängyn alle nukkumaan koko päiväksi! :D

Kati kirjoitti...

Kummasti vain normaalista lenkistä poikkeavat treenit uuvuttaa! =) Olisko myös kuumuudella osuutta asiaan... Onneksi Sira on sen verran ahne, että on helppo palkata.