Sivut

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Hellepäivän päätteeksi

Nämä päivät kuluu niin nopeasti, että ei perässä pysy! Varsinkin kun on niin (turhankin, mutta en valita!) hienoa ilmaa, että ei malttaisi millään olla sisätiloissa. Tässä kuitenkin viimeaikaisia tuotoksia: tilaustyönä tehdyt tölkinpäälliset nuo mustat ja muuten vain tehty nuo toiset. Kyllä ne paikkansa hakee joskus. Lisäksi tein lahjaksi mustat joissa kolme harmaata raitaa, mutta ne ovat jo ehtineet uudelle omistajalle ja toivottavasti myös käyttöön asti. Lankana jo tuttu Dropsin Eskimo ja koukkuna Dropsin bambuinen ysimillinen. En olisi kyllä uskonut ennen kokeilua että virkkuukoukuissa voi olla noin suuret erot. Suosittelen!
Sitten vähän tämän päivän herkutteluja. Isäntä innostui tekemään sitruunakanaa grillissä. Lisukkeena rosmariiniriisiä ja salaattia. Kanan ohje jäi mysteeriksi, mutta ihan maustamaton se oli ostettaessa, sitruunan viipaleita siinä oli päällä ja nahan alle oli piilotettu valkosipulin paloja. Lisäksi tuoretta rosmariinia ja jollakin liemellä hän sitä valeli pullasudin kanssa. En tiedä mutta kyllä oli hyvää!!! En olisi uskonut, että sitruuna sopii niin hyvin kanan kanssa!

4 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Oliko teillä ihan tuoretta Rosmariinia?

Riittävän paljon kun tekee niin voi ryhtyä hifistelemään myös välineissä lankojen lisäksi. Ite oon ihastunu Addin pyöröihin jotka voittaa Novitan omat 6-0. Mutta virkkuukoukuissa olen pysytellyt ihan vakioissa Prymin kaupasta saatavissa. Sellainen koristeellinen puinen olisi kyllä hieno, pitää joskus käydä käsityömessuilla (tai vanhanajanmarkkinoilla?) ja etsiä sillä silmällä)

Kati kirjoitti...

Joo kyllä sitäkin tuolta kasvihuoneesta löytyy pieni puska.

Mulla on kahdet Addin pyöröt, toiset (bambuiset) vielä testaamatta ja toiset, metalliset pitsipuikot testattu ja todella hyväksi todettu! Oon kyllä samaa mieltä että tuossa asiassa Novita jää kauas taakse.

H3idi kirjoitti...

Prymiltä on olemassa sellaset pyöröpuikot, joissa on todella ohut ja taipuisa se lenkki (mikälie sit onkin) Mielestäni jopa taipuisemmat kuin Addin. Kannattaa testata! (Ja noita on ainakin 100 ja 120 cm pitkinä.)

Novitan puikot ovat mulla boikotissa. Aika surkeita... Etenkin se möltti puikon ja sen lenkin yhtymäkohdassa ärsyttää. Ja tiukan käsialan omaavalla se on erityisen ärsyttävää!

Kati kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy koittaa ostaa sellaset seuraavan kerran kun puikkoja tarvii, niin tulee nekin sitte testattua.
Mä kyllä ihastuin tosiaan noihin Addin pitsipuikkoihin. Koitin eilen vaihtaa yhteen keskeneräiseen työhön ne Addin bambuiset puikot, muuten hyvä, mutta niissä on kans pieni pykälä siinä kohtaa missä puu alkaa. Mietinki, että onkohan niissä joku pinnoite jos siitä hiois vähä hiekkapaperilla.