Sivut

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Uusi oivallus

Eilen illalla syötiin grillattua lihaa ja salaattia. Ruokajuomana oli kuvan viini. Salaatissa oli salaattijuustoa ja yhtäkkiä huomasin että juuston kanssa viinissä maistui ihan selvästi suklaa! =) Vasta kun olin havainnostani kertonut, aloin tutkia pulloa ja sillä luki, että suklaan aromia löytyy! Kolmen ja puolen vuoden viineihin tutustumisen jälkeen ( mitä nyt kaksi raskautta välissä estänyt viinien maistelua) oli hienoa huomata kehitystä! Liekö räkätaudilla osuutta asiaan...





2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Miten räkätauti vaikuttaa viinintuntemukseen? Vai oletko parantunut flunssasta ja hajuaisti palautunut?

Saahan viinejä alkoholittomanakin, valikoima on vain tavattoman suppea ja maku parhaimmillaankin keskinkertainen (ne mihin itse oon tutustunu.

Lisähyötykäyttöä blogille: reseptit ylös, kuva viinipullosta ja muutama kommentti siitä mille maistui ja sopiko yhteen!

Uu la la!

Kati kirjoitti...

Mä heitin ensi vitsinä kun puhutaan, että hajuaisti ja tuoksut vahvistaa makuja. Mieheni kuitenki sanoi, että kosteat limakalvot vahvistaa tuoksuja ja makuja. Tiedä sitte onko räkätaudilla positiivinen vai negatiivinen vaikutus.